دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
عزیزم چجوری راضی شد ترک کنه ؟شوهر من ترک نمیکنه هرچی بهش میگم
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
داداش من بدون دارو ترک کرد اونمبعد از ۱۵سال .....تا مدت زیادی اعصاب ندارن اصلا و اصلا نباید ازش ناراحت بشی سعی کن سرگرمباشه و با افراد سیگاری ارتباط نداشته باشه به هیییچوجه....مدامتخمه و ترشی لواشکتو خونه داشته باش مصرف کنه ...داداش من ک مدامآلوچه میخورد😂
اگرم چند نخ کشیدن... اشکالی نداره ول باز باید دوباره بر گردن به حالت ترک.....
d: من اینجام تا اون دختر جوان رو ببرم...... لرد خونآشام: پیشنهاد میکنم درگیر نشی ... دنبال کردن خوناشاما تو شب کار ابلها و احمق هاست ... تو جزو کدومشونی ؟
اگرم چند نخ کشیدن... اشکالی نداره ول باز باید دوباره بر گردن به حالت ترک.....
منظور وقتی خیلی عصبانی شدن....و کنترل خودشونو از دست دادن...
d: من اینجام تا اون دختر جوان رو ببرم...... لرد خونآشام: پیشنهاد میکنم درگیر نشی ... دنبال کردن خوناشاما تو شب کار ابلها و احمق هاست ... تو جزو کدومشونی ؟