2777
2789
عنوان

تست تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2036 بازدید | 141 پست
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1800237/این-چرا-نمیخابه?postId=59911463حذف لطفا

امضای من ببینید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

بله اسم بنده واقعی هست ، بطفا به عنوان نی نی یار ، خودتون درست برخورد کنید

برای بار دوم تذکر میدم اینجا فضای مجازی هست و همه اسم ها و تاپیک ها میتونن فیک یا واقعی باشن لطفا بحث رو تموم کنید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلاماین تاپیک رو بخونین:https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-تاپیکروزهای ...

سلام

خسته نباشید

چرا نمیتونم نظر بدم زیر تاپیک ها؟

هر ده پانزده نظری که بنویسم یک نظر ثبت شه اونم آیا بشه آیا نشه

سلامخسته نباشیدچرا نمیتونم نظر بدم زیر تاپیک ها؟ هر ده پانزده نظری که بنویسم یک نظر ثبت شه اونم آیا ...

سلام

پست و تاپیک کاربرهای جدید رو اول چک می کنن بعد منتشر.

تا یک مدت این جوری هست.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

آها مرسی ممنونم 🙏

خواهش می کنم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

نی نی یار تو رو خدا منو تعلیق کن یه جوریکه تاپیکام معلوم نباشه به خدا شناسایی شدم توسط دخترخالم آبرو ...

چنین امکانی ندارم فقط لغو کاربری داریم که همه چی می مونه و تاپیکهاتون دیده میشه