2777
2789
عنوان

تست تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2862 بازدید | 193 پست
اینطوری هر تاپیکی رو بخواییم حذف کنیم بروز میشه بقیه هم نگاه میکنن😐

سال های قبل هم همین طور بود که باید توی تاپیک حذف لینک می دادیم..

یکدفعه روش رو عوض کرده بودن و گفتن خصوصی

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

فقط امروز؟

سلام

گفتن اعلام می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سال های قبل هم همین طور بود که باید توی تاپیک حذف لینک می دادیم..یکدفعه روش رو عوض کرده بودن و گفتن ...

اره یادمه

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

سلام نی نی یار کمکی نمیخوای ؟ من بیست چهار ساعت تو سایتم هیچ کاری ندارید من انجام بدم ؟ شغلم اینجا باشه ؟

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹

سلام چرا تو اعلانات حذف تاپیک اومده نوشته به این بفرستین تا الان مگه به همین نمیفرستادیم

کاش یه بیمارستان بسازن برای کسانیکه خیلی خستن یک هفته بخوابن و هیچکه صداشون نکنه 💔💔💔💔

سلام چرا تو اعلانات حذف تاپیک اومده نوشته به این بفرستین تا الان مگه به همین نمیفرستادیم

سلام

دوباره می خواهند روش حذف تاپیک رو مثل قبل کنن.

✅️ یعنی دیگه توی تاپیک حذف، کاربرها لینک تاپیک خودشون رو بفرستن.

❌️ خصوصی niniyar دیگه لینک نفرستن.

سلامدوباره می خواهند روش حذف تاپیک رو مثل قبل کنن.✅️ یعنی دیگه توی تاپیک حذف، کاربرها لینک تاپیک خود ...

از کی

کاش یه بیمارستان بسازن برای کسانیکه خیلی خستن یک هفته بخوابن و هیچکه صداشون نکنه 💔💔💔💔

از کی

از چهارشنبه به احتمال زیاد

چون اعلانش رو هم امروز برای همه فرستادن.