2777
2789
عنوان

تست تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2072 بازدید | 142 پست
سلام وقت بخیر کاربریم ترکیده به علت درخواست دوستی ولی من به هیچکس درخواست ندادم الان از کجا پیگیری ک ...

سلام

اگر بعد از تعلیق خواستین برگردین قسمت ارتباط با ما پایین صفحه پیام بذارین.

پشتیبانی ⬅️ درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

https://www.ninisite.com/contactus

شماره موبایل یا ایمیلی که باهاش ثبت نام کرده بودین رو بدین

@ازسارابپرس (کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم)

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلاماگر بعد از تعلیق خواستین برگردین قسمت ارتباط با ما پایین صفحه پیام بذارین.پشتیبانی ⬅️ درخواست رف ...

خب تعلیق مشکی شدم بر میگرده نوشته علت درخواست دوستی به جنس مخالف ولی من چنین در خواستی ب کسی ندادم

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را🥀🥀 دیدار ب قیامت

خب تعلیق مشکی شدم بر میگرده نوشته علت درخواست دوستی به جنس مخالف ولی من چنین در خواستی ب کسی ندادم

بستگی به نظر نی نی یار قسمت ارتباط با ما داره.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

آها ممنون🌺

خواهش می کنم.

نینی یار این چه وضعشه چرا نمیتونم تاپیک بزنم حالا که از دوازده شب گذشته چرا اعلان ها واسم نمیاد شما که صد میلیارد ماهی پول تبلیغات میگیرید ده میلیاردشم خرج سایت کنید خب

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

من اصلا درخواست ندادم. بهش بگو اگر درخواست دادم اسکرین هارو براتون بفرست @niniyar

@niniyar این پست منو رسیدگی کن بی زحمت.

من فقط تو تاپیک گفتم تربیت دختر پسر تا این سن اینطوری باشه بهتره اونا حمله کردن

کاربر پسر🩵