2777
2789
عنوان

تست تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2072 بازدید | 142 پست
سلام.چک کردم عکسی داخل تاپیکتون نیست

لینک هست روش ریپبای کردن.تو رو خدا اگه دسترسی ندارید حذف کنید کلا تاپیک رو بترکونید

کاش یه بار دیگه بغلت میکردم عزیز دلم 🖤 😭 مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

سلام.چک کردم عکسی داخل تاپیکتون نیست

ص ۱ و ۲ این تاپیک هم عکس مونده:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18451924/خدایی-بنظرتون-این-دماغ-نیاز-به-عمل-نداره-با-عکس

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلامنی نی یارمن نمیتونم کسی رو سرچ کنم حتی نمیتونم کاربرارو تگ کنم

کاربر گرامی این یه اشکال فنیه لطفا تا رفع اون هیستوری یا همون تاریخچه گوگلتوتو پاک کنین حتما کوکی ها پاک بشه و چنانچه درست نشد از مرورگر گردو یا اپرا استفاده کنید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

درست نشدفقط شمارومیتونم سرچ کنم تگ کنم بقیه رو نه امیدوارم زودتردرست شه

مرورگر گردو رو امتحان کنید حتما تقریبا همه مشکلشون با استفاده از اپرا یا گردو رفع شده

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

مرورگر گردو رو امتحان کنید حتما تقریبا همه مشکلشون با استفاده از اپرا یا گردو رفع شده

من باگردو میام بقیه روهم امتحان کردم درست نشد

مشکل من بروز رسانی وریپلای نیست نمیتونم تگ کنم یا کاربری رو سرچ کنم

به هرحال ممنون ازراهنماییتون ووقتی که گذاشتین امیدوارم سایت زودتردرست شه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=18456131&slug=عکس-میشه-گذاشتبعدش-میشه-پاک-ک ...

همون موقع لایک کردم برداشتم چرا نگاه نمیکنین اول

سلام چجوری تاپیک که زدم حذف کنم

سلام.امضای منو بخونید

حذف تاپیک من پیام دادم الان نکردین https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=18456559& ...

سلام لطفا صبوری کنید