2777
2789
عنوان

نامزدم گیر میده

159 بازدید | 17 پست

خیلی دوسش دارم ولی امروز داییش فوت کرده بود و خب بعد داشتیم حرف میزدیم گفت ک کجا بودی گفتم خونه فلانی گفت وقتی متاهل شدی نباید هرجا پا بزاری منم گفتم من هنوز خونه بابامم اجازم دسته خودمه اونم هیچی نگفت فقط یه شب بخیر و خدافظ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو با خودت پا میذارم😂

از الان نگو اینجوری ب جاش سعی کن راضیش کنی تا موقع ازدواج درکت کنه و بهت بدتر گیر نده و باهات راه بیاد

چرا الکی لجبازی میکنی عزیزم

My heart is, and always will be, yours.

ن دلم نمیاد 😂

وقتی جلو همه چییتو گرفت زندگیو برات زهر کرد اونموقع دلت میاد نگران نباش

از الان باید جلوی این رفتارا رو بگیری مگه عهد برده داری و اسیری گرفتنه

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

اینکه میگه خونه بابام هستم اختیارم دست خودمه یعنی اومدم خونه تو اختیارم دست توهس جمله ات زیاد جالب نیس،اگه نامزدت پسرخوب ومنطقی هس دلیل بپرس چراگفته خونه فلانی نرو،اگه باهمه مشکل داره که خونه هیچکس نری اون بحثش جداهس بایدفکری کنی،امااگه باادم های محدودی مشکل داره شاید دلیل داشته باشه که بایدباحرف زدن حل کنی

یکم طول مدت آشناییتون رو بیشتر کن

ممکنه که این گیر دادناش وقتی عقد کنی یا ازدواج کنی بیشتر و بیشتر هم بشه و بعدا حتی دخترت هم آسیب ببینه از این رفتارت

نگو غیرتیه و ذوق کنی براش

بیشتر بشناسش، با آدم شکاک یا کنترل کننده زندگی رو یه خط صاف حرکت میکنه چون اونه که نحوه زندگی کردنتو میگیره تو دستش و بهت اجازه انجام کاری رو نمیده

.

اینکه میگه خونه بابام هستم اختیارم دست خودمه یعنی اومدم خونه تو اختیارم دست توهس جمله ات زیاد جالب ن ...

بابا حالا من یه چیزی پروندم نه فقط خونه یکی از همسایه ها بود فقط گفت ک هر جایی نباید بری برام عجیب بود و منم سعی کردم برم رو مخش

2829
2828
2791
2779
2792