2777
2789
عنوان

تقلب در کوروش

348 بازدید | 16 پست

کسایی که از کوروش خرید میکنن مسئله براشون پیش نیامده من تازه اومدم پردیس سه بار تا حالا شک کردم به صندوق دارش همش میگم گناهشو بی خود نشورم سری اول قند و زرشک تو فاکتور خریدم بود چون خریدم زیاد بود گفتم حتما خودم جا گذاشتم یا قاطی مال کسی شده بیخیال شدم تا این سری دیدم لابلای خرید یه چیزای زدن که من نه گرفتم نه تو خریدم بود میخاستم قبض و ببرم همون روز بگم راهم دور بود جای دیگه کوروش میرفتم از این موردا نداشت

اسم شوهرمو گفتی اومدم 😩

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماام یه بار یه چیپسو۳تا زده بود برامون

یه بارم تو جانبو زعفرونو۲تومن گرونتر بهمون داد ۴تا خریدیم😠

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

برای ما یکبار هایپراستار دیدیم خریدتون گرونتر از اونی که باید بشه شده. چک کردیم فاکتور و دیدیم چایی زده تو لیست. همونجا گفتیم. رفتن دوربین اون صندوق رو چک کردن. و گفتن فلان لحظه صندوق دار دستی کد رو زده و اشتباه شده. دقیقا هم گفت یه چیزی که جای اون زده بود کنار کدوم یه از جنسای دیگمون بود. 

اونجا چک نکردم چون تو جای دیگه برام پیش نیامده بود شکمو این بیشتر میکنه که چن دیقه وایسادم صندوق داره فاکتورو بده تفره میرفت اول فیش کارت خان رو داد گفتم فاکتور رو بده گفت اها یادم نبود بعد دادش چیزای گرونی هم نبود میخاستم برم سراغش شوهرم گفت ارزش نداره مثلا ویفر چن قلم بعد یه چیز دیگه این مدلی اضافه بود تو فاکتور خواستم زنگ بزنم بگم بهشون شماره هم رو قبض نبود