2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن

98 بازدید | 18 پست

بیایید بگید الان تو این وضعیت گرونی خیلی سخت؟

اخه دارم به این قضیه فکر میکنم از ساختمون خونه مادر شوهرم برم یه خونه بزرگ رهن کنم بشینم

من و شوهرم دوتایی کار میکنیم خواهرانه راهنماییم کنید

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه

برای ما سخت نیست

دوتامون شاغلیم

دیگه برای خرید خونه هم تلاشی نمیکنیم

خونه مستقل از همه چیز بهتره

مخصوصا وقتی دو نفره دارید کار میکنید

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مستاجری سختتر از زندگی نزدیک خانواده شوهر نیسخانواده همسرم سه طبقه دارن من نرفتم اونجا

خیلی کار خوبی کردی من ۵ سال اول زندگیم اونجا بودم الانم ۴ ساله دوباره اومدم اینجا خیلی پشیمونم که اومدم کاش نمیومدم

حالا نمیشه برادرانه راهنمایی کرد خخخخخ ب جان خودم پاشی بری دیگه کارتون تمومه اصلا چرا میرید خونه بزرگتر میخاید چیکار مسابقه فوتبال دارید داخلش بزارید قراره پس انداز کنید نه بعد یه مدت سر اجاره بحثت بشه با شوهرت فکر اینده کارت باش نه در حال اشتباه نکن تکون نخور سعی کنید پول دارید یه زمین بخرید یه جایی

من خونه خریدم دارم میرم اما صاحبخونه رهنمون رو امسال از ۱۵۰۰ کرد ۳ میلیارد

یا خدا چقدر زیاد خدا به داد همه ما برسه چه من که اینجوری زندگی میکنم چه همه مستاجرا من خونه خریدم همون ۴ سال پیش که اومدم تو این خرابه ولی کوچیکه میخوام برم رهن یه خونه بزرگتر

هر وقت پولت اندازه یه خونه نقلی شد از اونجا پاشوحتی از اون خونه هم خوشت نیومد میتونی بدی اجاره، خودت ...

دارم یه خونه ۵۵ متری خریدم که ۴ سال پیش اومدم اینجا ولی دیگه نتونستم بزرگترش کنم میخوام برم مستاجری

خواهرانه میگم نرو به جاش پول جمع کن خونه بخر

خونه خریدم کوچیکه ۵۵ متریه

ولی مگه من چقدر میخوام عمر کنم که دارم اینجوری تلف میکنم دخالتها و چرت و پرت گفتن های مادر شوهر و پدر و شوهر رو تا کی باید تحمل کنم احساس میکنم دارم مریض میشم

برای ما سخت نیست دوتامون شاغلیم دیگه برای خرید خونه هم تلاشی نمیکنیم خونه مستقل از همه چیز بهتره مخص ...

اره دقیقا موافقم

مخصوصا اون ارامشه وای جای هیچی رو نمیده