2777
2789
عنوان

بیاید لطفا 🥲

9 بازدید | 8 پست

امروز مادر بزرگم اومد خونم بهم دوغ اورده رفتنی مادر شوهرم دیدی هزار تا حرف بارم کرد پیش مادر بزرگم که چرا تو دوغ میگیری ازش بعد اینکه شوهرم اومد بردش کلی پرش کرد اومد گریه منم گفتم غریبه که نیاورده نوهش هستم نشد یه جنگ بزرگ راه انداخت بی همه چیز رفت به شوهرم گفتم به مادرت بگو بامن کاری نداشته باشه بزاره اعصابم راحت بشه زندگیمو بکنم گفت گوه زیادی میخوری بع مادرم حق نداری چیزی بگی حرفای زشتیم زد الان گناه من چیه صبح تا شب تو این خونم جاییم نمیرم یکیم میاد خونم مادر شوهرم جنگ راه میندازه دیگه افسردگی گرفتم باردارم اونقدر گریه کردم دیگه نفس نمیتونم بکشم تنگی نفس دارم دلم میخواد هرچی زودتر بمیرم سنیم ندارم دارم این همه درد تحمل میکنم😭💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی بمیرم برات از خدا میخوام گره ی زندگی تو روهم به حق آقام امام حسین حل کنه،عزیزم بفکربچه هم باش هرچی توغصه میخوری روی اون طفلمعصومم اثرمیگذاره،فقط برات مقدوره سوره ی حشر رو به نیت آرامش زندگیت بخون

همین دیگه عزیزم

کنار مادرشوهر زندگی میکنی

صبح تا شبم انگار زندانی تو خونه میمونی

تو خودت داری بهشون میگی من برده شما هستم و شما هر مدلی بخواید میتونید با من رفتار کنید

امیدوارم خدا بهت آرامش بده

اما تروخدا یکم برا خودت ارزش قائل باش

بارداری ک هستی بچه اون نره خر تو شکمته از خونه بابات ک نیاوردی

تو الان با شرایط بارداریت خوب میتونی بتازونی

یکم ب خودت اهمیت بده

تلاش کن ب خودت کمک کنی

مطمعن باش اینطور پیش بری بچتم بیاد بدتر دخالت میکنه افریته عوضی

الهی بمیرم برات از خدا میخوام گره ی زندگی تو روهم به حق آقام امام حسین حل کنه،عزیزم بفکربچه هم باش ه ...

خدانکنه عزیزم دردش به جونم نه میتونم ازش دل بکنم نه میتونم نگهش دارم بیاد زندگی نکبتمو تحمل کنه چشم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز