2777
2789
عنوان

گامبوی ذهن

35 بازدید | 3 پست

یک کپه چربی روی شکم رشد کرده

این کپه چربی برای بقای خودش مدام سیگنال درخواست غذا مخابره می کنه

بالاتر اژدهای معده چمبره زده

که تا کل بشقابو تموم نکنه آروم نمی گیره

اما از اون دوتا وحشتناکتر گامبوی ذهنه

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

گامبوی ذهن موجود دهشتناکیه

و چیزی که باعث شده قوی تر بشه مکار بودنشه

فرض کنید خانم خونه مشغول آماده کردن سالاد شیرازیه

چند دقیقه بعد وقتی سالاد آماده شد سفره رنگینی که از صبح زحمت کشیده تهیه کرده می چینه تا اعضای خانواده شام میل کنن

در این لحظه هژدهای معده داره خمیازه می کشه و هنوز کاملا بیدار نشده

اما گامبوی ذهن دزدکی (دور از چشم خود آگاه)یه تیکه از گوجه فرنگی را با ظرافت و سرعت پرت می کنه تو شکم

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

هربار که گامبوی ذهنی غذاها رو دزدکی شوت می کنه تو معده(که باعث میشه اژدهای معده زودتر از موعد بیدار شه) خودش از اون شوتینگ دزدکی تغذیه می کنه و قوی تر و ترسناک تر می شه

به موازات قوی شدن گامبوی ذهن خود آگاه ضعیف تر و لاجون تر می شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنها کسی که می تونه صدای بدن را بشنوه خودآگاه هس

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز