بیایید درمورد آی وی إف صحبت کنیم ....
من ۳۴ سالمه ، یه دختر ۷ ساله دارم و قصد دارم آی وی إف کنم ، الان منتظرم که پریود بشم و برم داروهای قبل از انتقال رو بگیرم و ان شالله تا آخر ماه انتقال انجام بدم .
چون خودم خیلی دنبال بالا بردن اطلاعاتم بودم و تاپینگ کاملی پیدا نکردم ، تصمیم گرفتم خودم از تمام مراحل بدون اغراق کامل و دقیق بنویسم .
اول این که هزینه : مراکز دولتی حدودا ۵۰ تومن
و مراکز خصوصی: از ۱۱۰ تا ۱۸۰ ( در حال حاضر)
این مبلغ فقط برای پانکچر(داروها تخمک کشی ) و انتقال جنین هست . ینی اگه چسبندگی رحم ، پولیپ ، عمل تسه ( گرفتن اسپرم از پشت بیضه ) واریکوسل ( جراحی بیضه) هیستروسکپی ( برداشت پولیپ یا ایجاد زخم برای انجام لانه گزینی بهتر) و.... لازم دارید ، هزینه هرکدام جداگانه به هزینه اصلی که گفتم اضافه میشه .
معمولا هزینه هر کدوم از این عمل ها در مراکز دولتی یک دهم هزینه در مراکز خصوصی هست .
در تمام مراحل در نظر داشته باشید که نداشتن استرس یکی از اصلی ترین فاکتورها برای نتیجه بهتره .
دومین نکته امید و توکل و اعتماد به پزشکتون هست . پس اول با توجه به مشکل یا بیماری تون درست تحقیق کنید و بهترین پزشک رو باتوجه به بیماری خودتون نه صرفا چون دختر حالتون پیش فلان پزشک نتیجه گرفته !!!! انتخاب کنید . و بعداز اون هرچی افراد کمتری از مشکل و درمان و مراحل کارتون مطلع باشن استرس کمتری دارید ، اگه نظر منو میخواین همین که خودتون و همسرتون بدونید کافیه ، در طول درمان بخاطر حجم زیاد داروهای هورمونی بشدت حساس و زودرنج میشین و سوال و حتی احوالپرسی نزدیکانتون باعث حس درماندگی و کلافگی میشه ضمن این که نمیتونن هیییییچ کمکی بهتون کنن ، مگر این که برای انجام کارهای خونه به کمک کسی نیاز پیدا کنید که بازم من بهم ریختگی خونه ترجیح میدم . چون ان شالله بعداز مثبت شدن بارداریتون به یه عده زیادی باید جواب بدین و متاسفانه هنوزم هستن کسانی که علم کافی درموردش ندارن و ممکنه با حرفاشون باعث ناراحتی و خراب شدن خوشحالی تون بشن . پس خواهرانه میگم چراغ خاموش جلو برید 🥰
اگه مراحل بعدی شو میخواین ریپلای کنید که ادامه بدم زیادی طولانی شد .