2777
2789
منم نمیخوام خونه پدرم برگردم ۱۲۰ گرم طلا دارم یه ماشین ۱۵۰۰ تومنی نمیدم بهش میگم به جا مهریه

خیلی خوبه ماشین و بردار با طلاهات خونه بخر هرچند کوچیک ولی بخربدون خونه سخته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم نمیخوام خونه پدرم برگردم ۱۲۰ گرم طلا دارم یه ماشین ۱۵۰۰ تومنی نمیدم بهش میگم به جا مهریه

خداروشکر باز طلا داری،،،،

120 گرم چقد میشه حدودا

نمیشه طلاهات رو بفروشی بدی یه خونه کوچیک بخری؟؟؟

حالا فعلا مهریه که بدو بدو داره!

شوهرت قبول کرده که ماشین رو بده؟؟

اگه قبول کرده که خیییییییلی خوش شانسی،،، دو هیچ جلوتر شما،،،،

بنطرم اگه خونه داشتیم خیییییلی طلاق آسونتر بود،،، تا برگردیم خونه پدر و اجاره نشینی!

خونه به آدم حس سرپناه و امنیت میدخ

بتونم طلا و ماشین بهش ندم یه خونه میخرم

اومدیم و خونه خریدی خرج خونه دادن مگه راحته عزیزم ؟خیلی گرونیه کمر آدم خم میشه ،پول قبض ، نمیدونم پول خورد و خوراک لباس و... آدم الان نفس هم میکشه باید پول بده والا راحت نیس شوهرت هرچقدر هم بد باشه از من میشنوی فقط بچسب ب زندگیت طلاق خیلی بده بعداً پشیمون میشی الان باز میدونی یه پشتوانه داری

خداروشکر باز طلا داری،،،، 120 گرم چقد میشه حدودا نمیشه طلاهات رو بفروشی بدی یه خونه کوچیک بخری؟؟؟ حا ...

با قیمت الان دو میلیارد و خورده ای میشه

ماشین به اسم خودمه نمیتونه بگیره ازم ولی حتما اذیتم میکنه

آره خونه باشه همه چی حل میشه

اومدیم و خونه خریدی خرج خونه دادن مگه راحته عزیزم ؟خیلی گرونیه کمر آدم خم میشه ،پول قبض ، نمیدونم پو ...

کار میکنم

بهتر از این که تو این وضعیت بمونم با آدم روانی

خسته م کرده

عصبیه فقط زود عصبی میشه شکاک هم بود بهتر شده

عیب نداره عزیزم خب خیلیا عصبی ان ،خیانت نکرده معتاد نیس خسیس هم که نیس بخدا یک چیزی میگم اگه گوش ندی یه عمر پشیمون میشی بچسب ب زندگیت تو این اوضاع اقتصادی و جنگ و اینا به شرکتها و کار کردن تو بیرون هم نمیشه امیدوار بودا به قرآن قسم کمرت میشکنه خرج خونه رو تا بتونی دربیاری ، از فکر طلاق دربیا عزیزم ، به مردای دیگه هم نمیشه اعتماد کردا، خونه پدر هم آدم یک روز نمیتونه دوام بیاره ، ب حرف اینایی هم که میگن اره خوبه جدا شو گوش نده گلم ، خدا بهت زندگی داده بچسب ب زندگیت میدونی الان چقدر دخترای سن بالا دنبال شوهرن ؟

عیب نداره عزیزم خب خیلیا عصبی ان ،خیانت نکرده معتاد نیس خسیس هم که نیس بخدا یک چیزی میگم اگه گوش ندی ...

راستش بگم اوایل خیلی بد بود گیر میداد الان بهتر شده

اجازه میده برم مسافرت حتی خارج کشور

همه چی هم میخره

حجاب اجبارم نمیکنه قبلا گیر میداد .

انگار اون سالهای اول عقده شده برام

راستش بگم اوایل خیلی بد بود گیر میداد الان بهتر شده اجازه میده برم مسافرت حتی خارج کشور همه چی هم می ...

عقده نشه برات عزیزم شوهره دیگه الآنم که میگی بهتر شده

پس مشکلت چیه من خودم ۷ ماهه عروسی کردم ب حرف شوهرم چادر هم سر میکنم مگه چه اشکالی داره لج نکن عزیزم بخدا قسم میخورم پشیمون میشی اگه طلاق بگیری اوضاع خرابه و داغون همه گرگن ،بعد از طلاق روزگارت سیاه میشه همه ب چشم لقمه نگاهت میکنن الآنم که همه دنبال کثافت کاری و کارای دیگه ان همین که شوهرت برات پشتوانه ست خرجتو میده یه نون بخور یه نون هم بده بیرون گلم ، خیلی خواهرانه بهت میگم بچسب ب شوهرت حرف هیچکس هم گوش نده یه عده طلاق گرفتن تو رو هم یاد میدن میخان شریک پیدا کنن ، آنقدر دخترا موندن دعا میگیرن ک شوهر گیر بیارن حالا تو میخوای از دس بدی شوهرتو ،ب خدا حیفه ،من خوبیتو میخام

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز