2777
2789
عنوان

کمککک

51 بازدید | 18 پست

پادمو کجا قایم کنم؟ خانواده خطرین تو بیرون از خونه نمیشه بزارم خراب میشه هوا گرمه ، خونه هم کلااا نمیتووونم بزارم هرجا بزارم هرجااا پیدا میکنن.

رفیقام همه میزارن لا شلوارشون .

ولی من بزارم یا میفته

یا بازم موقعی ک میشینم لیز میخوره میفته.

گفتن ی کیف پول کوچیک براش بخر پادو بزار توش بعد بزارش لا شلوارت ، ولی فکر نمیکنم بازم تاثیری داشته باشه چون شکم ندارم فکر کنم بازم بیفته.

جز اونم اگه اشتباهی تیشرتم بره بالا پاد قشنگ معلومه و میفهمننن.!

پسرم ،پدرم و برادر کوچیکم زیاد پیگیر نیستن ینی نمیفهمن ، ولی مادرم خطریه ، میفهمه ، کمککک کنین ، تفریحی میکششممم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای خدایا

من اول فکر میکردم ایرپاد رو میگی

بعد تا اخرش خوندم فهمیدم پاد منظورته😂😶

یه روز میگم بیا سختی های زندگی رو فراموش کنیم و بهش به چشم یه فرصت نگاه کنیم. دوباره فردا میشه و میگم نع ، زندگی تخمیه این حرفا چیهههه

وای خدایا من اول فکر میکردم ایرپاد رو میگی بعد تا اخرش خوندم فهمیدم پاد منظورته😂😶

من فکر کردم میگه پد 😂😂

هی میگفتم چرا باید پد رو از مامانش قایم کنه

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

کامپیوتر داری؟ تو کیس کامپیوتری قایم کن مثلا یا چیزایی که خانواده ها باهاش اشنایی ندارن یا توی جعبه های بازیای رو میزی بین وسیله هایی که معمولا چک نمیکنن توی کلاهی زیپ مخفی کیفی جایی مثلا

منمبخدا ما خیلی بچه مثبتیم اینجا جامون نیس😂هنوز هم نفهمیدم چیه😂

سیگار الکترونیکی

همون ویپ

واقعا 😂🤦♀️

یه روز میگم بیا سختی های زندگی رو فراموش کنیم و بهش به چشم یه فرصت نگاه کنیم. دوباره فردا میشه و میگم نع ، زندگی تخمیه این حرفا چیهههه

من فکر کردم میگه پد 😂😂هی میگفتم چرا باید پد رو از مامانش قایم کنه

تو دیگه تو بهشتی 😂

کامپیوتر داری؟ تو کیس کامپیوتری قایم کن مثلا یا چیزایی که خانواده ها باهاش اشنایی ندارن یا توی جعبه ...

واو

عجب زرنگی هستی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز