2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با...😍😍😍

573 بازدید | 31 پست

سلام 

تعیین جنسیت با نخ و سوزن!

خانمای باردار امتحان کنید جوابشو بذارید

نخ و سوزن و برمیدارید میگیرید رو نبض دستتون بیحرکتش می کنید

خودش شروع می کنه به حرکت.اگه عقب جلو شد پسره

اگه دایره چرخید دختره

اگه ام دوتاش شد باید دوباره امتحان بشه

حرکت سوزن و نخ باید قوی باشه.

من برای خودم و هرکسی دیگه انجام دادم درست دراومده!

شمام امتحان کنید و خبرشو بهم بدید.

خانمای بارداری که جنسیت بچشون میدونن انجام بدن.بهم بگن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا نفهمیدم باید چیکار کنیم؟

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
من اصلا نفهمیدم باید چیکار کنیم؟

گلم نخو سوزن میکنی.میگیری سوزنو رو نبضت.

بی حرکتش می کنی.

خودش شروع می کنه به حرکت

اگه عقب جلوشد پسره

اگه دایره ای چرخید دختره

گلم نخو سوزن میکنی.میگیری سوزنو رو نبضت. بی حرکتش می کنی. خودش شروع می کنه به حرکت اگه عقب جلوشد ...

یعنی رو نبضمون بی حرکتش میکنیم؟ بعدم رنگ نخ فرقی نمیکنه؟

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
یعنی رو نبضمون بی حرکتش میکنیم؟ بعدم رنگ نخ فرقی نمیکنه؟

اره بی حرکت.خودش شروع می کنه به حرکت.نه فرقی نمی کنه.من با سفید انجام میدادم.

از من دایره میچرخید و دخترشد از خواهرشوهرمم عقب جلو میرفت پسرشد.رو چندنفر دیگه ام انجام دادم درست در اومد

اره بی حرکت.خودش شروع می کنه به حرکت.نه فرقی نمی کنه.من با سفید انجام میدادم. از من دایره میچرخید و ...

الان میرم انجام بدم ببینم الله و اعلم امید به خدا 

روی نبض بالا و پایین میشه 

عقب جلو میره؟ احتمالا پسره ولی چندبار امتحان کن

رو هر دو دست انجام دادم با نبض تکون میخوره میپره