2777
2789
عنوان

کتک از پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 73 پست

سرچی به خودش جرات زدن میده ؟ مثلا چه کار میکنی که از نظر مامانت ناخوشاینده ؟ انتریک میکنه باباتو ؟

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤

کاربرانی که گفتید فرار کن ،این دختر خانم که از خودش نگفته چرا باهاش این رفتار و میکنه پدرش.کار پدرش ...

همش تو خونه ام

کار بدی نکردم تا الان

همش به حرفشونم

مامانم پرش میکنه که بخاطر من دخترتو بزن تا خوشحالم کنی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سرچی به خودش جرات زدن میده ؟ مثلا چه کار میکنی که از نظر مامانت ناخوشاینده ؟ انتریک میکنه باباتو ؟

نمیدمنم چرا میزنه

مامانم ی چی زیر گوشش میخونه پا میشه میزنه

نمیدمنم چرا میزنهمامانم ی چی زیر گوشش میخونه پا میشه میزنه

معلومه با این اوصاف اول مامانت کمبود و عقده از بچیگی داره .معلومه به عنوان دختر تو خونواده تو سری خور بوده .تورو هوو میبینه .پدرت که چی بگم از معلم بودنش باید خجالت بکشه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤

کاربرانی که گفتید فرار کن ،این دختر خانم که از خودش نگفته چرا باهاش این رفتار و میکنه پدرش.کار پدرش ...

بدترین کار دنیا چیه؟

زنا؟قتل؟اصلا ته تهش بگیم گرایش به هم جنس خودش داره اوکیه؟

در هیچکدوم از این موارد پدر حق نداره این کار رو با بچش کنه

کم ندیدیم پدر هایی که سر دخترشون رو به دلایلی چرت بریدن!!!!!

همش تو خونه ام کار بدی نکردم تا الان همش به حرفشونممامانم پرش میکنه که بخاطر من دخترتو بزن تا خوشحال ...

ببین چی ازت میخوان. حتما از این بچه هایی که مدام سرش تو گوشیه و کار خودشو میکنه،کاراتو خودت انجام میدی؟ تو کارای خونه کمک مادرت میدی؟ وقتی باهات صحبت میکنن یا درموردت انتقاد میکنن با صدای بلند و یا عصبانی و طلبکارانه جواب میدی؟ درس میخونی ...و خیلی چیزای دیگه .حقیقت و بگو.

محاله یه پدر مادر الکی از بچشون نفرت داشته باشن یا بهش گیر بدن

.

ببین چی ازت میخوان. حتما از این بچه هایی که مدام سرش تو گوشیه و کار خودشو میکنه،کاراتو خودت انجام می ...

یعنی به نظرت این دلایلی که گفتی منطقیه برا این رفتار؟؟؟

وای خدایا واقعا داخل این سایت دارم دیونه میشم

تقصر شما نیستا من احمقم میام تو این سایت

شما به زن ستیزتون برسید

یعنی به نظرت این دلایلی که گفتی منطقیه برا این رفتار؟؟؟وای خدایا واقعا داخل این سایت دارم دیونه میشم ...

فکر میکنن پدر حق داره دخترشو بزنه ی جاهایی