2777
2789
عنوان

کتک از پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 73 پست

تو هم بهشون بگو وقتی ازدواج کردم کلا میزارم میرم پشت گوشیتونو دیدید منم میبینید دیگه باهاتون ارتباط نمیگیرم اگه اخترام و حرمت رو حفظ نکنید براشون اخطار بده

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

بعد سیسی جون چرا ازدواج نمیکنی، ببین اون موقع که گفتی با انبر دست اومد بالا سرم یعنی چی؟؟

اخر شب بود تابستون قبلی که برم دوازدهم

قبلش با مامانم بحثم شده بود

(من ۲ دبستان شپش میگیرم مامانم از عمد تا تابستون قبلی که برم دوازدهم طولش میده که عذابم بده بعد دستگاه میخره که خداروشکر از همون موقع شپشام رفتن موهامم کوتاه کردم رنگ زدم دستگاه هم زد برام ولی نزاشتم همون شبی که موهامو کوتاه کردم برام بزنه ک عصبانی شدم بهش گفتم برو گمشو و در رو بستم به روش گفتم نیا تو اتاقم

خلاصه آخر شب بابام با انبردست میاد بالا سرم و چند باری میزنه رو پام و با ی لحن بد و ترسناک میگه دیگه نبینم مامانتو اذیت کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما هم برد کامنت آخر منو بخون

خوندم عزیزم.از حرفام ناراحت نشو من دارم به عنوان یه مادر باهات صحبت میکنم.همیشه آرزو داشتم یه دختر داشته باشم.

منم خودم بچه دارم هیچ حرفمو نمیفهمن.بکوب سرشون تو گوشیه. البته مجبورشون کردم ورزش برن کار کنن ،ولی پشت این مجبور خیلی حرفا میشنوم .هی میندازم پشت گوش میگم شاید بزرگتر بشن قدرمو بدونن.جالبه پسر من فکر میکنه حق به جانبه، اگه بشینی پای صحبت هاش میگی برو برای همیشه فرار کن از دست این مادرت .گفتم شاید توام با رفتارهای مادر پدرتو عصبانی میکنی. نمیتونستم یکطرفه قضاوت کنم.

.

خوندم عزیزم.از حرفام ناراحت نشو من دارم به عنوان یه مادر باهات صحبت میکنم.همیشه آرزو داشتم یه دختر د ...

من کامل تو تاپیک هام گفتم همه چیو

پدر و مادر من اصلا نرمال نیستن

انگاری بویی از وجدان نبردن چه برسه مهر پدر و مادری

میشه عرعر نکنی. من دارم با استارتر بحث میکنم . دایه دلسوزتر از مادر شدی،.برو خودت فرار کن .اگه فرار ...

عرعر تو میکنی و هفت جد و آبادت. استارتر دلس نمیخواد با تو بحث کنه نخود هر آش

خرابم مثل خرمشهر ولی تو خرم آبادی

من کامل تو تاپیک هام گفتم همه چیوپدر و مادر من اصلا نرمال نیستنانگاری بویی از وجدان نبردن چه برسه مه ...

هیچی بعید نیست تو این دنیا. پدر مادر ها میتونن بد باشن ،بچه ها میتونن ناخلف باشن، خواهر برادرا در حق هم بدی میکنن....

ولی حتما یه راهی هست جز فرار و آسیب رسوندن به خودت.

فکر نکنی درد کشیده نیستم . فکر نمیکنم اگه یه شب جای من بودی خونه ی پدریم تا صبح دوام میاوردی. زخم خورده ام خودم از والدین.

ولی فکر کردم از اون بچه هایی که الان زیاد ازشون پیدا میشه خودخواه .

با یه مشاوره حرف بزن اون بهتر میتونه مشکل و پیدا کنه.

.

اون وقت با داداشات چجوری برخورد میکنن پدر و مادرت

مامانم بزنه تو گوش داداشم بابامم میره میزنه بدون اینکه بدونه قضیه چیه

با اونا ولی بهترن تا من

من چون دخترم با من اصلا نمیسازه