2777
2789
عنوان

دوش واژینال

86 بازدید | 8 پست

خانمای عزیز؛ راهنمایی میکنید نحوه ی استفاده به چه صورت هست؟ وقتی بطری رو با نازل فشار دادیم و آبش داخل وا..ژن خالی شد، نباید دیگه درش بیاریم تا دوباره توی خود بطری خالی شه؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید در بیاری

بدون تجویز پزشک هم انجام نده

شستشوی زیاد خوب نیست فقط تحت نظر پزشک باش

کارای سنتی چسبونده به اسلامی هم نکن

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

باید در بیاری بدون تجویز پزشک هم انجام ندهشستشوی زیاد خوب نیست فقط تحت نظر پزشک باش کارای سنتی چسبون ...

اره دکترم تجویز کرده، اخه وقتی دراوردم آبش اومد بیرون مشکلی نداره؟ کلا بابد خارج شه از وا..ژن یا نه؟

باید در بیاری بدون تجویز پزشک هم انجام ندهشستشوی زیاد خوب نیست فقط تحت نظر پزشک باش کارای سنتی چسبون ...

اره دکترم تجویز کرده، اخه وقتی دراوردم آبش اومد بیرون مشکلی نداره؟ کلا بابد خارج شه از وا..ژن یا نه؟

اره دکترم تجویز کرده، اخه وقتی دراوردم آبش اومد بیرون مشکلی نداره؟ کلا بابد خارج شه از وا..ژن یا نه ...

بله

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز