2777
2789
عنوان

پسره دروغ میگه ن

129 بازدید | 10 پست

پسری که هیچ شناختی ازش نداری وهیچ قصدی هم برا اشنایی نداشتین،..اما صرفا چن روز چت کنید فقط. ببینید که پسره به تمام فالورای دخترش استوری ریپلای کنه وپیام بده (فقط تو یه عکسی اینو دیده باشین)بعد پسره بگه فرصت پیام بازی بادخترا ندارم روزا چون سرکارم.ـولی پیامتو جواب بده تو روز...بعد چن روز بهت بگه بیا اشناشیم ببینیم همو یا تلفنی بحرفیم براشناخت..آیا این نرماله؟اصن میشه قبول کرد؟؟من حس بد دارم میگم دروغ میگه..میگه دوس دختر نداشتم بدلیل درس وکار وسربازی..حس شما چیه؟؟

نه تنها نرمال نیست بلکه اصلا انسان نیست

چه میشود کرد؟ مادر گفت:«تو عاطفه نداری.»گفتم:«دارم.» و دارم. تو هم اگر بودی، مادر،جانت به لب میرسید.پا در خانه ای نمیگذاشتی که آب حوضش سبز شده،سیخ های کاج کف حیاط را پوشانده،سرما پشت پنجره های خاک گرفته اتاق ها مانده و اجاق های مطبخ زیر خرت و پرت ها پیدا نیست.بچه گربه ای که در ناودان آن سر حیاط همراه یخ کش آمده،دو ماه است که مدام دارد کش میآید.دیگر حالش نیست که بگویی یکی بیاید بیندازدش پایین.هیچکس حال روشن کردن بخاری ها را ندارد.آجر های هفت و هشت بالای دیوار ها یکی یکی می افتند،انگار که ساختمان سرما خورده باشد.کسی جارو نمیزند،مهمان نمیآید.لاله های مردنگی سر در خانه شکسته آمد.اتاق ها بی اثاثیه بزرگ جلوه میکنند و انعکاس صدای پای آدم بر مغز چکش میزند.صدای نفس لمبر میخورد.حتی دیگر جرئت سرفه کردن هم نداری،انگار در مغز خودت میپیچد و میپیچاندت..."و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم

ولی اگه بخوای آشنا شی ممکنه بعد ها بهت پیام نده و بگه من که گفته بودم کل روز سرکارم و فرصت پیام دادن ندارم !!!

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن🎀با من از بارون ، جنگل های مه گرفته گیلان، آتیش و چای حرف بزن:) . . اگه اهل مطالعه هستی، ممنون میشم بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کنی🌱 درخواست دوستی نفرستید

اصلا اعتماد نکنید خصوصا اگر توی مجازی اشنا شدین ، اعتماد نکنید ، سرتا پا دروغ میگن اغلبشون.......!

ساعتی میزان آنی ساعتی موزون این ،بعد ازین میزان خود شو تا شوی موزون خویش....

مجازی همینه دیگه

چی توقع داری . یک عده آدم معمولی با قابلیتهای معمولی باهم اشنا میشن و یک کلیشه هایی رو میگن و یا سر میگیره یا نه

اونی که پسر جنتلمن و آداب دان باشه و توجه ویژه به آدم داشته باشه و صداقت و تربیتش خاص باشه تو چت و ندیده نشناخته پیدا نمیکنی . این رابطه حاصل محیط کار و دانشگاه و پسرهای متفاوت تره

از اون عکسی که دیدی مطمئنی؟ اینکه رو استوری دخترا ریپ میزنهاگه مطمئنی که به حست اعتماد کن و قبول نکن ...

یبار استوری ریپلای کرد بعد سریه موضوعی شات گرفت از اینستاش خودشا ..اصن موضوع ربطی به حسادت واشنایی اینا نداشت..ولی چن تا دختر اکانتاشون پیام داده بود ..ارسال شده بود نخونده،بودن ..خودم دیدم..بعدم ازایناس که اکیپ دختر وپسر میره تفریح....میگه تو چت پنج روزه شناختما دختر خوبی هستیا..۳۵سالشه ولی اصن منطقی نیس حرفاش..

مجازی همینه دیگهچی توقع داری . یک عده آدم معمولی با قابلیتهای معمولی باهم اشنا میشن و یک کلیشه هایی ...

درسته هرکسی هم باشه بارفت وامد وحرف زدن شناخت بدست میاد ن صرفا چت..ولی اون پیامدادنشو دیدم به دخترا حس،بد دارم بهش..کسی هم که پیگیرت باشه حداقل روزام یه پیامی سلام صبح بخیری میده ن صرفا فقط شبا..اینجا گفتم فقط خاستم حسمو مطمین شم

یبار استوری ریپلای کرد بعد سریه موضوعی شات گرفت از اینستاش خودشا ..اصن موضوع ربطی به حسادت واشنایی ا ...

آره منم همین وایبو ازش گرفتم

ببین من خودم به شخصه با رفیق دختر داشتن و تو اکیپ مختلط بودن پارتنرم کنار نمیام. ذهنم درگیر میشه. اگه تو هم اوکی نیستی بیخیالش شو. الان این اوصاف گفتی فکر کردم زیر ۳۰ داشته باشه

خودت چند سالته؟

درسته هرکسی هم باشه بارفت وامد وحرف زدن شناخت بدست میاد ن صرفا چت..ولی اون پیامدادنشو دیدم به دخترا ...

به نظرم به هدف شناخت تو محیط مطمئن و اگر موقعیت داری یکی دوباری معاشرت کن

البته اگر خوشت اومده