2777
2789

جانم  بيا بحرفيم عزيزممممم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فردا باز ميخوام جوشن كبير بخونم و سوره عنكبوت مطمئنم خدا دست خالي برنميگردونه

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

منم حوصلم سر رفته خواهرشوهرم شام دعوتمون کرده خودش هنوز نیومده ما از ساعت ۸.۳۰ منتظرشیم شوهرم با شوهر خواهرش دارن  تخته بازی میکنن من بیکار نشستم خوب تو که کار داشتی چرا مارو دعوا کردی اه

من فردا میرم سونو ک مطمئن شم خارج رحمی نیست بچه 

از طرفی شوهرم ادم با عاطفه ای نیست این اذیتم میکنه متوجه تفاوت رفتار زن و مرد هستم اما لین روزا کما اینکه حالم بده خوابم بهم ریخته مثلا صبح تازه خوابم برده منو بیدار میکنه چای بزار اصلا فکر نمیکنه خب تازه خوابم برده ذهنم مشغوله 

خیلیم بهش میگم این روزا حالم خوب نیست درکم کن اما انگار ن انگار

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
منم از دست خودم عصبانیم که خیلی تنبلی کردم کارام مونده دلمم یه جوریه نمیدونم گرفته یا نه   &nbs ...

چي گرفته يا نه

منم حوصلم سر رفته خواهرشوهرم شام دعوتمون کرده خودش هنوز نیومده ما از ساعت ۸.۳۰ منتظرشیم شوهرم با شوه ...

خوبه باز

اقلا بیکاری بدون عذاب وجدان کارهای نکرده تو نت بچرخ تا میاد
شام مهمونیم میخوری
من با عذاب وجدان دارم ول میچرخم:))

سیل از کشور ویرانه تهی دست رود،باده با مردم نادان چه تواند کردن؟
دلم

بيخيال بابا 

فوقش كارات مونده عزيزم

انجام ميدي