2777
2789
عنوان

مدارس

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 45 پست
مثلا کسی که دانشگاهش شهر دیگه بلید چکار کنه؟نمیتونه ک هفته ای یبار بلند شه بره اونجا و نه میتونه هم ...

ما این ترم همین جوری بودیم فقط دوشنبه ها کارآموزی داشتیم .بقیه ی روزا هم گاهی مثلا دو ساعت یه کلاسی برگزار میشد .غذا هم نمی دادن .الانم که میدن باید بریم صف وایسیم قابلمه بخوره تو سرمون تا غذا گیرمون بیاد .

یعنی چی ؟یعنی میری دانشگاه خوابگاه هستی ولی بهت غذا نمیدن؟

اره دانشگاه دولتی اتوماسیون داشت غذا رو ثبت میکردی با قیمت کم دیگه میاوردن خابگاه یا سلف دانشگاه هرکدوم خودت انتخاب میکردی مثلا یه پرس جوجه ۱۸ تومن البته کیفیتم ک افتضاح

الان دیگه اتوماسیون کاملا حذف میشه شما دیگه غذا نمیتونی رزرو کنی و نه سلف دانشگاه و نه خابگاه غذا دولتی بهتون نمیدن

به جاش یه کارت ب شما میدن یه اعتباری میزنن توش در خوشبینانه ترین حالت شما دو میلیون رو در نظر بگیر

و باید خودت بری از بیرون آزاد غذا بگیری

الان یه فلافل واسه وعده بخای بگیری ۱۵۰ باهات درمیاد

کلا غذا دیگه باید ازاد بگیری

من ک دولتی بودم غذا هم خودشون میدادن مبلغشم هیچی بود

هزینه خورد و خوراکم خیلییییی زیاد میشد

دیگه حالا فک کن شما هیچ غذایی نداری و یه شهر دیگه داری زندگی میکنی سرسام آور میشه هزینه خورد و خوراکت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که دانشگاهم تموم اما خب مجازی خیلی چرته دو ترم مجازی بودم الانم که دیگه سهمیه غذا رو حذف کردن خدا ...

یعنی خوابگاه بهت میدن ولی غذا نه ؟

پس باید چیکار کنی

آرزوهاتو برای هیچ کس تعریف نکن......

اره دانشگاه دولتی اتوماسیون داشت غذا رو ثبت میکردی با قیمت کم دیگه میاوردن خابگاه یا سلف دانشگاه هرک ...

وای چقد بد

دانشگاه دولتی هم دیگه غذا نمیده

آرزوهاتو برای هیچ کس تعریف نکن......

2829
2828
2791
2779
2792