2777
2789
عنوان

ورژن قوی تر

171 بازدید | 15 پست

هیچ رابطه ی اشتباهی که در گذشته داشتی ، وقت تلف کردن نبوده !

قبول نشون تو یه امتحان ، اونقدرا هم مهم نبوده !

اون نمره توی امتحان ، اونقدرا هم ارزش اشک ریختن نداشته !

اون ادم سمی که در گذشته از زندگیت رفته ، اونقدرا هم با اهمیت نبوده !

اون لباسی که پارسال میخواستی و نخریدی ، اونقدرا هم قشنگ نبوده !

اون ادمی که پارسال ساعتها به خاطرشون گریه کردی ؛ اونقدرا هم نبودشون تو زندگیتون تاثیری نداشته !

خواستم بگم زندگی همینه ! تو هر روز چیزای

قشنگ تری میبینی ، سلایقت عوض میشه ،

کیفیت روابطت بالاتر میره ، چیزها و ادم ها

بهتر و باارزش تری میبینی ، و میفهمی تجربه اس

و هیچ چیز اشتباهی وجود نداره !!!🙂

💫 همه چیز باید اتفاق میفتاد تا این ورژن از تو

به وجود بیاد 💫

تجربه ها محصول اشتباهات ما هستن

مسیر موفقیت هم با اشتباهات و تجارب ما ساخته میشن

اینکه اشتباه کنیم هیچ ایرادی نداره، اینکه از اشتباهمون درس نگیریم و در لوپ گیر کنیم بده

اتفاقا دنیا اومدیم که با قرار گرفتن در سختی ها و چالشهای زندگی و اشتباه کردن ها به فطرت اصلیمون پی ببریم و رسالت مون رو پیدا کنیم وگرنه شادی ها و لذت ها و آسونی ها ، همچین چیز نابی برای آموزش دادن بهمون نداشتن

بهترین درسهازو توی اشتباهاتمون میتونیم یااد بگیریم

تجربه ها محصول اشتباهات ما هستنمسیر موفقیت هم با اشتباهات و تجارب ما ساخته میشناینکه اشتباه کنیم هیچ ...

بلهه دقیقاا مطلب مهم اینه که اشتباهات ماا رو به ادم قوی تر و پخته تری تبدیل کنه 👌👌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلهه دقیقاا مطلب مهم اینه که اشتباهات ماا رو به ادم قوی تر و پخته تری تبدیل کنه 👌👌

من نظرم اینه آدمهایی که توی زندگیشون سختی میکشن خیلی باارزشتز هستن تا کسایی که هروقت هرچی خواستن براشون مهیا بود

حالا سختی ها چه مادی چه غیر مادی

سختی هاست که عیار مارو بالا میبره

تجربه ها محصول اشتباهات ما هستنمسیر موفقیت هم با اشتباهات و تجارب ما ساخته میشناینکه اشتباه کنیم هیچ ...

دقیقا این مطلبی بود که امروز به پسرم توضیح دادم ، همه اتفاقاتی که به ظاهر بد میان، بلاا و مصیبت نیست ، گاهی این تلنگری هست برای جلوگیری از اتفاقات و بلاهای بزرگتر ،گاهی قراره با سختی ها پخته تر بشیم و قوی تر اگر به این دید به سختی ها نگاه کنیم نشون میده که روحمون رو متعالی تر کردیم و این رحمت خداونده ، در غیر این صورت اون سختی خود بلا و مصیبت هست

من نظرم اینه آدمهایی که توی زندگیشون سختی میکشن خیلی باارزشتز هستن تا کسایی که هروقت هرچی خواستن برا ...

عالیی 👌

من سختی های زیادی کشیدم ولی از همه اینها درس گرفتم ، ادمی که تنها سختی و ناراحتیش گرفتن نمره ۱۹ در امتحان بود یهو وارد چالش بزرگی شد بدون کمک و راهنمایی هیچ کس ، قطعاا که درد اور بود همه اون سختی ها و هنوز هم جای تک تک اون درد ها رو حس میکنم ولی همه اینها دید من رو به ادمها و دنیا عوض کرد من ۳۵ ساله با اون دختر ۱۸ ساله قرنها فاصله دارم

گاهی خوشحالم به خاطر همه این اتفاقات اگر پیش نمیومد به این ورژن خودم دست پیدا نمیکردم 🙂

عالیی 👌من سختی های زیادی کشیدم ولی از همه اینها درس گرفتم ، ادمی که تنها سختی و ناراحتیش گرفتن نمره ...

این نشونه قدرت شماست

یک موضوع دیگه هم هست که نظر شخصیه منه و نمیدونم تا جد حد درسته

گاها خیلی ها میگن چرا فلانی با اینکه اهل هر چیز بد یا خوب هست براش هیچ چالشی پیش نمیاد و هر چی سنگه مال پای لنگه

اول اینکه همه آدمها در هر نوع و نژاد و جایگاه زندگی غیرمنصفانه دارن و این خودش اوج عدالت خداست

دوم اینکه واقعا بعضی از آدمها روح متعالی تری دارن و واقعا از نظر معنوی جایگاه بالایی دارن ولی خودشون نمیدونن واسه همینه که کائنات و مقدرات برای اونها به سمتی میره که تعالی رو از دست ندن

بعنوان مثال یکی واقعا گول حرام قمار و دزدی بهش میسازه و آب از آبش تکون نمیخوره ولی یکی با کمترین امانت اذیت میشه یا کوچکترین مال نادرست حال و روز زندگیش کامل بهم میریزه

اتفاقا اونی که بهش نمیسازه باید خوشحال باشه که روحش متعالی هست و بد و خوب کم و زیاد رو در همین دنیا باهاش تسویه میکنه

حالا چه مالی و مادی چه غیر مادی

این نشونه قدرت شماستیک موضوع دیگه هم هست که نظر شخصیه منه و نمیدونم تا جد حد درستهگاها خیلی ها میگن ...

ممنون از لطفتون

دقیقا اعتقاد منم هست ، اصلا فکر میکنم این وعده خداوند هست که به برخی راحتی و رفاه زیاد میدهیم تا در گناهان خود غرق شوند و برای انها عذابی بزرگ در نظر گرفتیم ولی بعضی ها که هنوز مشمول رحمت خداوند هستند با تلنگری به خودشون میان و راه درست انسانیت رو پیدا میکنن

این موضوع رو زیاد دیدم اطرافم ، حتی برای خود من و خانوادم زیاد پیش اومده ، خدارو شاکرم که اجازه نداده غرق در اون اشتباه و گناه باشیم