2777
2789
عنوان

تجربه taroot

235 بازدید | 23 پست

من یه مدت دنبال کسی که پیشگویی بگه بودم، tarootباحنا که صفحه معروفیه تو یوتیوب دادم برام taroot بگیره، اونم برام کلی زمان بندی داد و با قطعیت یه چیزایی گفت که هیچ کدومشون نشد. خواستم بگم الکی پولتونو دور نریزید چون از یه طرف پولتون از یه طرف اعصاب و امیدی که از دستتون میره ازار دهنده اس

اره موافقم خودم دوسال پیش حدود 2 تومن ف ال و اینا انجام دادم همشونم چرت و دروغ بود بعدا واسم ثابت شدا دیگه نرفتم سراغش

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

منم همیشه معتقد بودم اینا فقط گذشته رو میخونن اینده رو نمیدونن

ولی راستش برام ی زمان بندی ای داد برا ی اتفاق ک دقیقاً سر همون زمان اتفاق افتاد. گفت خرداد و تیر. دقیقا همون موقه رخ داد

گفت فلان ادم وارد زندگیت میشه فلان طوره همونم شد

در حالی ک من اصلا اون زمان اون ادمونمیشناختم اخه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیش کی فاااال گرفتی

ی پیجی بود تو اینستا یادم نیست چی بود

همشون تاحدودی درست میگن. چون بر اساس گذشته حرف میزنن

این داستان منم بیشترش درباره گذشته بود ک میخواستم بدونم ولی خب دوتا چیز درباره اینده هم گفت ک نمیدونم شانسی بود یا چی ولی درست بود

من خودم تا ر وت میگرفتم برای دوستام و اینم بگم حس ششم من از بچگی قوی بود حتی چند نفر که مدیوم بودن بهم میگفتن تو خیلی حس قوی و پیش بینی درست میکنی خلاصه من از روی بیکاری گرفتم اینقدر براشون اتفاق هایی که گفته بودم افتاده بود رفته بودن چند نفرو آورده بودن براشون ت ا روت بگیرم ولی چشمتون روز بد نبینه هروقت میگرفتم یه اتفاق بد برام میفتاد یبار همسرم براش حادثه ای پیش آمد خدا بهش رحم کرد یبار خودم چند روز مریض شدم تا این که دوستم که خودش مدیوم بود گفت نکن داری تمام انرژی های منفی بقیه رو جذب میکنی و اتفاق های بد برای اینه که نیروهای شیطانی رو جذب میکنی ..دوستان نگیرید خیلی خطرناکه

و اینم بگم تا ر وت اصلا کارت خوبی نیست انرژی های سنگین داره حتی برای کسی هم که میگیره سنگینه و انرژی منفی برمیگرده به شما بیشترم اتفاق های بد پیش بینی میشه زودتر میشه تا چیزهای خوب

و اینم بگم تا ر وت اصلا کارت خوبی نیست انرژی های سنگین داره حتی برای کسی هم که میگیره سنگینه و انرژی ...

والا برای منم که چیزهای خوب زیادی هم گفت البته بد هم گفت ولی هیچ کدوم نشد بااینکه صفحه خیلی معروفی تو یوتیوب داره، taroot های جمعی میگرفت دیدم خوبه رفتم گفتم تکی برام بگیره

راستش میترسم پیش بینی کنم مخصوصا الان که باردار هستم

آخی خداکنه یه دختر خوشگل و خوب خدابهت بده، نه حالا taroot اینا که نه گفتی حس ششمت قویه گفتم شاید دلت پاکه تونستی یه چیزی بهم بگی، من برای یه مساله ای درگیر شدم خیلی دعا اینام خوندم

والا برای منم که چیزهای خوب زیادی هم گفت البته بد هم گفت ولی هیچ کدوم نشد بااینکه صفحه خیلی معروفی ت ...

نه بابا همه کلاه بردارن اینایی که در فضای مجازی هستن مگه این که یکی از نزدیک رفته باشه همسایه ای فامیلی