2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یه کم ازشرایطتون بگو😌

من خودم یه ادم مذهبی ام اما خانوادم نیستن فقط اعتقاد قلبی دارن اونا هم ادمای معتقدی هستن من فقط دلم میخواد بعد ازدواج درسمم ادامه بدم که با این قضیه هم مشکلی نداره

ازدواج به معناي رسيدن به بلوغ عقلي و امادگي براي پذيرفتن مسوليت هاي جديد هست. از نظر من دختر ١٨ ساله امروزي آمادگي ازدواج رو نداره چون هنوز به ثبات شخصيتي كافي نرسيده و هنوز خيلي جا داره كه تجربه كسب كنه. اصولا بعد ورود به دانشگاه  خيلي معيارا عوض ميشه و ممكنه ادمي كه تو ١٨ سالگي از نظرت مناسب بود تو ٢٢ سالگي نباشه.

راضی هستین از اینکه زود ازدواج کردین؟

گاهی اوقات تو بعضی از مشکلاتی که پیش میاد میگم خیلی زود بود برام ک این تجربه ها رو داشته باشم میتونستم خونه بابام بودمو خوش بودم 

اما بعدش میگم شاید دیرتر هم ازدواج میکردم بازم از نظر خودم زود بود

مشکل همیشه هست چه با سن کم چ با سن زیاد

باید اولش آرامش داشته باشی بعدم بتونی خودتو تو این شرایط کنترل کنی

الا به ذکر الله تطمئن القلوب
ازدواج به معناي رسيدن به بلوغ عقلي و امادگي براي پذيرفتن مسوليت هاي جديد هست. از نظر من دختر ١٨ ساله ...

من خیلی سختی کشیدم‌تا به امروز شاید به ظاهر ۱۸ سالم باشه ولی تو زندگیم چیز هایی رو تجربه کردم که حتی تصورشم برای همسنای من دردناکه برا همین خانوادم‌عقیده دارن ک من میتونم توی این سن زندگی رو بچرخونم

منم زیاد داشتم و به خاطر سنم قبول نکردم ولی الان فوق العاده پشیمونم 

نه من پشيمون نيستم

اون عاقا اون زمان شايد از نظر بقيه خيلي كامل و بدون نقص بود حتي از نظر خودم

ولي بعدا كه بزرگتر شدم معيارام چيز ديگه اي بود كه اون اقا نداشت

همه چي پول نيس از نظر من مهمترين الويت تو ازدواج تطابق فرهنگيه 

من خیلی سختی کشیدم‌تا به امروز شاید به ظاهر ۱۸ سالم باشه ولی تو زندگیم چیز هایی رو تجربه کردم که حتی ...

عزيزم من شرايطتون رو نميدونم ولي ازدواج سختي هاي خودش رو داره حتي شايد سخت تر از وضعيت فعلي . پس حتما براي تصميم گيري مشاوره بريد .