2777
2789
عنوان

چرا واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببولوژیک بدنی.احساسات متناقض .زودباوری و سادگی.ن پدرو مادرا دخترارو اندازه پسراشون دوست دارن ن جامعه ...

اما من تروما دارم که باور یسری چیزا برام سخت شده

بنظرم اینکه زن باشی محدودیتی ایجاد نمیکنه

احساساتم می شه کنترل کرد

بحث دوست داشته شدن توسط پدر و مادرم برمیگرده به شخصیت خانواده باز

شما هم خودتو اذیت نکن

بیشتر وقت بذار برای خودت

تاثیر داره🦋

اما من تروما دارم که باور یسری چیزا برام سخت شدهبنظرم اینکه زن باشی محدودیتی ایجاد نمیکنهاحساساتم می ...

میدونی وقتی دوست ضربه بزنه ادم قلبش میشکنه،پارتنر بزنه همینطور.شوهر بزنه همینطور.ولی خانوادت همیشه دنبال بهانه باشن برای دور انداختن ی چیز دیگست.جایی درد میکیره ک هیچ وقت خوب نمیشه

میدونی وقتی دوست ضربه بزنه ادم قلبش میشکنه،پارتنر بزنه همینطور.شوهر بزنه همینطور.ولی خانوادت همیشه د ...

رها کنید پس

کمتر اهمیت بدین

بنظرم هیچ چیز ارزش نبودن آرامش رو نداره

بنظرتون قطع رابطه کنم که طرف مقابل هم اذیت نشه؟

نه باید سبک دلبستگیتو امن کنی

شوهر منم اضطرابیه بیچاره م کرده

تو رو خدا رو خودت کار کن مال شما بدتر میشه چون اون مرد هست از اینکه زن بهش بچسبه متنفره

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

چی هست تمرینش

تمرینات :

عزت نفس

کودک درون

سکوت کردن

با فردی که وابسته هستی کمتر و خلاصه حرف بزن

مدیتیشن و فعالیت آرامشبخش

اگه احساس کردی سردی توی روابطه به جای دست و پا زدن صبر کن آروم بشی بعد برو منطقی حرف بزن و فضا بده صحبت کنه اگه میخواد . گیر نده چسبنده نباش

برای دلبستگی اضطرابی ( برای مدت سه هفته )

چی هست تمرینش

اول: اونایی که اصلاً نمیخوان تغییر کنن، معمولاً یه دلیل دارن:

۱. اضطراب براشون آشناست = امن

آدم اضطرابی توی دلشوره و نگرانی بزرگ شده. آرامش براش غریبهست، حتی ترسناک. مثلاً کسی که توی خونه پرتنش بزرگ شده، توی رابطه آرام حس میکنه "یه جای کار میلنگه".

۲. تغییر یعنی "اشتباه کردم"

باورشون اینه: «اگه من تغییر کنم، یعنی قبلاً اشتباه میکردم و این خیلی شرمآوره.» پس ترجیح میدن همه چی رو گردن بقیه بندازن.

۳. اضطراب بهشون قدرت میده

کنترل کردن، چک کردن، پیگیری کردن - همه اینا بهشون حس "دست بالاتر" میده. اگه آروم بشن، میترسن از دستش بدن.

۴. بعضیها اصلاً نمیبینن مشکلی هست

فکر میکنن "من عاشقانه دوست دارم، اون سرده". نمیبینن که چسبندگی و کنترل، عشق نیست.

اما نکته مهم:

همه آدمای اضطرابی اینطور نیستن. خیلیا میان سراغ درمان و تغییر. اونایی که نمیان، معمولاً:

- از درون به اندازه کافی درد نکشیدن (درد محرک تغییره)

- یا درد رو گردن دیگران میندازن

نه باید سبک دلبستگیتو امن کنیشوهر منم اضطرابیه بیچاره م کردهتو رو خدا رو خودت کار کن مال شما بدتر می ...

بهش نچسبیدم بخدا

کاریش ندارم از این بابت فقط دلم میخاد بیشتر توضیح بده که نمیده

بهش نچسبیدم بخداکاریش ندارم از این بابت فقط دلم میخاد بیشتر توضیح بده که نمیده

نه دیگه تازه شما هم که بیشتر توضیح میدی اون کلافه میشه