gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 677 عنوان حالم بده 100 بازدید | 5 پست فکرمیکنم بدرد هیشکی نمیخورم. آشنا هم شدم بعد چند وقت ولم کردن. رابطه م ب ازوداج نمیرسه عشقمم رفت. کلا فکرمیکنم بدرد کسی نخورم امروز | 13:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monahr عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 511 صبر کن اونی که قراره بیاد به موقعی میاد رو خودت کار کن و توانایی های خودتو بیشتر کن
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 677 صبر کن اونی که قراره بیاد به موقعی میاد رو خودت کار کن و توانایی های خودتو بیشتر کن توانایی چی نمیدونم چکارکنم
man14 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 5465 آدم وقتی خودش واسه خودش ارزش قائل نباشه مطمئن باش بقیه هم برات ارزش قائل نمیشناگه به راحتی به دست بیای به راحتی از دست میری و اگه به سختی بدست بیارنت به راحتی از دستت نمیدن مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 677 صبر کن اونی که قراره بیاد به موقعی میاد رو خودت کار کن و توانایی های خودتو بیشتر کن فکرمیکنم کافی نیستم. یا گرم حرف نمیزنم. کلا درونگرام نمیتونم راهنمایی کنم کسی ای حسا
monahr عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 511 فکرمیکنم کافی نیستم. یا گرم حرف نمیزنم. کلا درونگرام نمیتونم راهنمایی کنم کسی ای حسا منم همینجوریم ولی سعی کن چندتا پیج خوب فالوو کنی که بتونی روخودت کار کنی و بهتر بشیولی واقعا یهو میبینی یکی اومد تو زندگیت که خدارو بابتش شکر میکنی نگران نباش