2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردم میخوای نامحسوس قیمت موز رو بدونی 😐

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اون هزینه برای پایه دهمهمثلا پایه دهمو میخری و تا آخر کنکورت فقط پایه دهم برات باز میشهسال بعدش باید ...

جدی؟باید هرسال پول بدم؟شما توی این موسسه بودید؟

ماز من میخوام آزمون دوازدهم یازدهم دهم بدم کنکور ۴۰۶ چند میشه باید الماس بگیرم یا همون بگم آزمون کافیه

خواب دیدم توی دشت از رعنا روی پاهای تو خوابم برده نمیدونی که حال سبک چه بلایی به سرم آورده

ماز من میخوام آزمون دوازدهم یازدهم دهم بدم کنکور ۴۰۶ چند میشه باید الماس بگیرم یا همون بگم آزمون کاف ...

آزمون به صورت جداگانه نمیشه خرید

حتما باید اشتراک الماس داشته باشید

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
اون هزینه برای پایه دهمهمثلا پایه دهمو میخری و تا آخر کنکورت فقط پایه دهم برات باز میشهسال بعدش باید ...

خیر اینطور نیست

شما هزینه ای که میپردازید برای سه سال هست

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
آزمون به صورت جداگانه نمیشه خرید حتما باید اشتراک الماس داشته باشید

کساسی که اشتراک الماس نداشته باشن نمیتونن توی آزمون های حضوریش شرکت کنن ولی آزمون های انلاینش رو نمیدونم که میتونی شرکت کنی یا نه

کساسی که اشتراک الماس نداشته باشن نمیتونن توی آزمون های حضوریش شرکت کنن ولی آزمون های انلاینش رو نمی ...

تا وقتی که اشتراک نداشته باشید چه حضوری و چه آنلاین امکان شرکت کردن آزمون ها وجود نداره.

میشه بگید با کدوم اساتید ماز برای دهم تجربی بردارم؟اگه میشه همه درسا رو بگین

ریاضی کرمی

فیزیک شجاعی

زیست صد فرهمندیا

شیمی ببین با کدوم راحت تری من خودم هادیان برداشتم

ادبیات جعفری

ریاضی کرمی فیزیک شجاعی زیست صد فرهمندیاشیمی ببین با کدوم راحت تری من خودم هادیان برداشتمادبیات جعفری

بقیه میگن که شجاعی خوب نیست و واسه کنکور توضیحاتش به درد نمیخوره ولی بازم نمیدونم

واسه زیست خیراندیش چطوره

شیمی رو خیلیا میگن فراهانی

بقیه میگن که شجاعی خوب نیست و واسه کنکور توضیحاتش به درد نمیخوره ولی بازم نمیدونم واسه زیست خیراندیش ...

شجاعی برا کنکور درجه یکه(برا نهایی با کسی دیگه ببین)

فراهانی از هادیان بهتره ولی برا به موسسه دیگس