2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

116 بازدید | 35 پست

وقت کمه فیلم خوبی سراغ دارید یا جزوه ای چیزی از پایه بگه حداقل یه دور در حد کتاب بخونم درسا رو

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم👩🏻🎓📚 من دانشجوی فیزیوتراپی میشم حالا ببین کی گفتم👀💪🏻1405/4/9 عکس پروفایلم کراش این روزامه 😁💋🔥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای نهایی فقط باید کتاب درسی رو حفظ باشینیازی به خوندن پایه نیستپایه برای کنکور هست عزیزم

میدونم عزیزم اشتباه شد منظورم اینه که حداقل به کتاب درسی مسلط باشم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم👩🏻🎓📚 من دانشجوی فیزیوتراپی میشم حالا ببین کی گفتم👀💪🏻1405/4/9 عکس پروفایلم کراش این روزامه 😁💋🔥

من خیلی دیر اشنا شدم ولی میگم شما مثل من پیشمون نباشی

عزیزم به طور خیلی عجیبی این سایت های اموزشی به سوالات نهایی دسترسی دارن من بار اولی از این کلیپ ها دیدم جدیش نگرفتم ولی سوالات ادبیات خیلی شبیه نمونه امتحانی ای بود که مهرداد مشایخی حل کرده بود شب قبلش

ویدیو شب امتحانی ببین واسه شب امتحانم لایو شب امتحان ببیین بیشتر سوالات از اوناس

کدوم درسا

همه

انقد زیاده گریه ام گرفته

منم😟😥

من که دیگه چشامو از دست دادم

چراااا

چراااا

کتاب فیلم اموزشی نمونه سوال

مردم دیگه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

من خیلی دیر اشنا شدم ولی میگم شما مثل من پیشمون نباشیعزیزم به طور خیلی عجیبی این سایت های اموزشی به ...

کدوم سایت؟؟