2777
2789
عنوان

پدرم فهمیددد😭

149 بازدید | 14 پست

۲۰ سالمه من یکسال درگیر بودم وسواس داشتم

تک فرزندم چون کسیو نداشتم میدونمممم اشتباه کردم به بابام گفتم

من سر یه جریانی رابطه نبود بخاطر ضربه با پا ،

موتور سوار شدم سر مانع که رفت از جلو تا پشتم تیر کشید رفتم دکتر ترسیده بودم

دکترای مختلفی رفتم هر کدوم یه جور منو میترسوند و عیب میتراشید تا اخر فرستادنم کارشناس تا نظر آخر اون بده

کارشناس گفت هایمنم نسبتا ارتجاعی و بدون خونریزی هست .

خانوادم بابام و حتی قومیت ما خیلی تعصبی و احمق و بی سوادن خانوادم کلی تو سرم کوبیدن مگه میشه تو حتما کاری کردی داری اینجوری میگی من بی گناه بدبخت

دیشب بابام مامانمو شست میگه خواستگار اومد چییی بگیمممم بگیم مشکل دارههههه

همش وسواس گرفتم نکنه پاره شه اخه خیلی اذیتم تو نشستن ورزش تعطیل کردم درس تعطیل کردم زندگی زهر مارم شده

بلفرض اگه پاره بشه از بابت وسواسم میپرسم حتی نامه هم گرفتم سه ماه پیش ولی چون حساس شدم همش ضربه میخورم از داداش کوچیکم این وسط فیستول شدم

اگه جای من بودین چطوری ازدواج میکردین

من خودم ادم روشنفکری نیستم که بخوام با ادم روشن فکر ازدواج کنم تو این سایت خیلیا خونریزی نداشتن شوهراشون چیزی نگفتن خیلیاشونم سرکوفت شنیدن

تصمیم درست چیه توی ازدواج نگید برو درستو بخون الان نمیتونم کل مغزم پره ازین ترسا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چی بگم

اصلا چه نیازیه که همون اول به خواستگارت بگی

کاری نکردی که بخوای حس بد یا گناه بگیری

هروقت ازدواج کردین و شوهرت چیزی گفت بهش ماجرارو توضیح بده

همون نامه ای که پزشک گفته ارتجاعی و بدون خون ریزیه هم مدرکته. طرف هزارتا کار میکنه با خودش اینطوری نمیکنه

تصمیم درست اینه که درستو بخووووون و برووووو از اونجا شاغل شو اصلا هم فعلا به ازدواج فک نکن قرار نیس کسی به ناحیه ی خصوصی تو نظر بده و توهم اینقد خودخوری کنی اتفاقه دیگه به جای این که به بقیه بخوای ثابت کنی این وقت هدر دادنه درس بخون و برو بعد با کسی که تو مسیر کارتهست ازدواج کن

۱- هر وقت نامزد کردی دوباره می ری نامه می گیری و تمام

۲- به منم گفتن ممکنه خونریزی نداشته باشی ولی داشت

۳- هرچی بیشتر بهش فک کنی بیشتر اذیت می شی

۴- برو درستو بخون لااقل چندساعت فکرت مشغول می شه و یادت می ره

۵-جای نگرانی نیست

۶-چطور تک فرزندی ولی داداش کوچیک داری؟

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

اخه اینجوری نیست که فکر میکنی بعید میدونم آسیب دیده باشه با اینجور ضربه ها

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

دکترا گفتن هست یا ن؟من اون روزی مامانم میگه رسم شب و...داریم خندیدم گفتم هنوز که خر نشدم عروسی کنم عروسی هم کنم با کسی عروسی میکنم که انقدر عقب مونده نباشه اطمینان داشته باشه..اطمینان نداره چرا اومده خواستگاریم

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

آخر تک فرزندی یا برادر داری😅؟

این موضوع نسبت به گذشته خیلی کمرنگ شده به خاطر افکار غلط یه عده زندگی رو زهرمار خودت نکن چون واقعا چنین چیزی نیست! خیلیا ازمایش نمیدنو بیخیال..

۱- هر وقت نامزد کردی دوباره می ری نامه می گیری و تمام۲- به منم گفتن ممکنه خونریزی نداشته باشی ولی دا ...

۱۸سالگیم بدنیا اومد گفتم تک فرزندم برا اینکه بدونید روم هیلی حساسن

آخر تک فرزندی یا برادر داری😅؟این موضوع نسبت به گذشته خیلی کمرنگ شده به خاطر افکار غلط یه عده زندگی ...

سالگیم بدنیا اومد گفتم تک فرزندم برا اینکه خیلی حساسه بهم چون تقریبا تنها امیدشم

راستش منم تو دوران مجردی اتفاقی برام افتاد که فکر کردم پاره شده یا آسیب دیده

یبار با دوچرخه به شکل افتضاحی اتفاق افتاد که تا چند روز درد داشتم یبار هم متاسفانه تجاوز بود که حتی خونریزی هم داشتم نمیدونم از ترس بود یا واقعا خراشی چیزی برداشت .

کل مجردیم با ترس گذشت

عروسی کردم همون رابطه اولم خون اومد ولی خیلی کم بود درحد ۲/۳ قطره و متوجه شدم هایمن خیلی جای عمیق تر و دور تریه 😑 و به سختی پاره میشه اینقدر حساس نباش و زندگی رو به خودت زهر نکن نیازی هم نبود به پدرت بگی

یه کلام بهشون بگو دکترم گفته سالمه چیزی نیست نگران نباشید لازم نیست به خاستگار چیزی بگید

خودتم این افکارو دور کن از خودت