2821
2789
عزیزم به مهر اگررر برسه دیگ نمیتونن بگیرن واسه همین الان تعویق نمیدن و اصرار دارن حتماا بگیرن تا شهر ...

اره درسته ولی نمیتونن وسط سال60درصد رو پاک کنن هرجوری بشه میگیرن

بعدم گفتن ورودی مهر نداریم همه بهمن

اره درسته ولی نمیتونن وسط سال60درصد رو پاک کنن هرجوری بشه میگیرنبعدم گفتن ورودی مهر نداریم همه بهمن

درسته ولی میتونن ۶۰ درصد دوباره به کنکور برگردونن

شرایط کشور ما پایدار نیست

حتی مدارس سال دیگ معلوم نیست حضوری باشه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

درسته ولی میتونن ۶۰ درصد دوباره به کنکور برگردوننشرایط کشور ما پایدار نیستحتی مدارس سال دیگ معلوم نی ...

باید دید چی میشه ولی بعید میدونم همچنین اتفاقی بیوفته مگر اینکه اوضاع خیلییییی خراب شه

ولی اینم مطمئن باش صددرصد دینی تعویق میخوره

اینکه نمیگن بخاطر اینه بخونید

مطمئن باش هر وقت بگن چیزی نمیشه قطعا برعکسه

ببین کی گفتما

از تجربه بقیه استفاده کنید

توی همین سایت بود گفتم قطعااااا یازدهم مثبته قبل جنگ بود تازه

اره درسته ولی نمیتونن وسط سال60درصد رو پاک کنن هرجوری بشه میگیرنبعدم گفتن ورودی مهر نداریم همه بهمن

چه جالب

بعد اون دانشگاه هایی که ورودی بهمن هم داشتن علاوه بر مهر چی میشن؟

یعنی کلا ورودی نیمسال دوم براتون برداشته میشه؟

چه جالببعد اون دانشگاه هایی که ورودی بهمن هم داشتن علاوه بر مهر چی میشن؟یعنی کلا ورودی نیمسال دوم بر ...

من نظر خودمو گفتم مگر شرایط خیلی بحرانی بشه

اونو باید خوشون تصمیم بگیرن

احتمالا اینجور یمیشه و ظرفیت کم میشه

ببینید نهایی فرق میکنه با کنکور توی شرایط بحرانی نمیشه ۱۰ تا درس توی یک ماه بخونن و امتحان بدن اومدیم وسط امتحانات دوباره جنگ شدد!!! بعدم خیلی از خانواده ها نمیفرستن میترسن

ولی کنکور فرق داره یک روز میدن تمام میشه بقیه مراحل اعلام نتایج اینا مجازی انجام میشه

جدا از اون اگر کسی اعتراض کنه میگن رشته ها بدون کنکور برید چون کنکور انتخابی و دست خودته ولی نهایی وابسته به آموزش پرورش بعدم مراحل تا بیاد سابقه خیلی طولانیه حداقل بعد نتایج ۲هفته اعتراض و اینا طول میکشه جدا از اون باید ترم دانشگاه ها شروع بشه حتی بهمنم باشه حداقل تا آخر آذر باید نتایج بیاد

مدارس هم باز میشن اگر مجازی نباشن....

باید زودتر تمومش کنن واسه همین میگم اگر تعویق بدن خیلی سخت میشه و تا اونجا گ بشه تعویق نمیزنن مگر مجبور ر بشن کاری ام به اعتراض بچه ها ندارن باید زور بالا سرشون باشه🤣

عزیزم به مهر اگررر برسه دیگ نمیتونن بگیرنواسه همین الان تعویق نمیدن و اصرار دارن حتماا بگیرن تا شهری ...

کدوم روش سابقه تحصیلی؟

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

ولی اینم مطمئن باش صددرصد دینی تعویق میخوره اینکه نمیگن بخاطر اینه بخونید مطمئن باش هر وقت بگن چیزی ...

کاش تعویق بخوره فرجه ریاضی خیلییی کمهه

تنها چیزی ک میدونم و تجربم هست اینا هروقت نههه اصلا امکان نداره دقیقاا همون برعکس اون کار پیش میاد😅 ...

امیدوارم واقعا

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش

همین سابقه تحصیلی ک ۶۰درصد تاثیرداره و مصوبه رو خسروپناه تصویب کرده حیییییف ک نمیشه هر حرفی زددددددد ...

خب خوبه که وا🗿

کنکور خالی به چه درد میخوره

حداقلش خیالمون راحته سهمیه ایا تو معدل دیگه قرار نیس حقمونو بخورن..یه رقابت عادلانه داریم

خب خوبه که وا🗿کنکور خالی به چه درد میخورهحداقلش خیالمون راحته سهمیه ایا تو معدل دیگه قرار نیس حقمون ...

سهمیه نیست حقت بخوره بجاش ۱۰برابر مصحح حقت رو میخوره🤣🤣🤣🤣دوست من ۲سال پیش ک تازه راحت میگرفتن عربی دادن بهش ۱۴ مطمئن بود بین ۱۸تا ۱۸ و نیم میشه

بعد اعتراض کرد شد۱۹ و نیمم😑برگه سلامتم اعتراض کرده بود اصلا جواب نداده بودن....

۵و نیممم نمره اختلاف

یک حوزه ک گندش دراومد آنقدر به معلم سخت گرفته بودن برگه زبان داده آبدارچی طبق کلید صحیح کنه