2777
2789

به یه نتیجه ای رسیدم کسایی که دنبال تعویقن اصلا درس نمیخونن و تعویقم بدن باز با خودشون میگن خوبه وقت دارم بذار بعد میخونم و دوباره به زمان آزمون نزدیک میشن و تعویق میخوان

کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه

کاش عقب بندازن فرجه زیاد کنن ب درد ما نمیخوره

چرا خوبه که؟فرجه ی ریاضی و زیست کمه

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای ادبیات رو هم بگووو 🥲

آره قبول دارم ولی ادبیات پارسالم همینقدر بود زیستو ریاضیه که خیلی کم شده ولی برا ادبیاتمکمه

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️

من یه حسی دارم فقط حسم رک میگم هااا

من احساس میکنم کلا امسال نهایی داخلی میشه و فقط کنکور سراسری میمونه و با کنکور میرید دانشگاه

نمیدونم چرا به نظرم اینجوری میشه و کلا سابقه تحصیلی حذف میشه

هنوز کارتا اماده نشده مدرسه ها چه جور امادس؟ 😑شیراز رو که مطمئن هستم اماده نیست

ممکنه صندلی چیده باشن ولی کارتا رو نداده باشن

ممکنه صندلی چیده باشن ولی کارتا رو نداده باشن

با چندتا مدیر مدارس که صحبت کردم گفتن هنوز کاری نکردیم که حوضه هم هستن تا کارتا نیاد نمیتونن کاری کنن باید بدونن چه تعداد اماده باشن

من چندساله کنکوری ام با سابقه ایی که از اینا دیدم بعید میدونم بتونن تو یه هفته اماده کنن

من یه حسی دارم فقط حسم رک میگم هااا من احساس میکنم کلا امسال نهایی داخلی میشه و فقط کنکور سراسری میم ...

نه همچنین چیزی نمیشه شده باشه هرچه قدر صبر کنن ولی نهایی رو میگیرن

نه همچنین چیزی نمیشه شده باشه هرچه قدر صبر کنن ولی نهایی رو میگیرن

عزیزم به مهر اگررر برسه دیگ نمیتونن بگیرن

واسه همین الان تعویق نمیدن و اصرار دارن حتماا بگیرن تا شهریور

جدا از اون زمان کرونا و جنگ تحمیلی در هررر شرایطی کنکور سرجاش میمونه ولی الان نهایی رو دستشون مونده

مجبورن دیپلم بدن اینم ک میگن ۲تا امتحان یکی واسه سابقه چرته آموزش پرورش ایران پتانسیل این کار نداره

البته نظرم گفتم تا چی پیش بیاد

ولی واقعا کنکوری های ۱۴۰۵خیییلی مظلوم بودن

کلا من نمیدونم این سابقه چی بود اومدن ابروشو درست کنن زدن چشمشم کور کردن واسه پول بود فقطط

خسرو پناه گفته واسه ۱۴۰۶میخواییم ازمون جامع بگیریم

خودشونم میدونن این روش فوق العاده چرت و بیخود بود

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز