2777
2789

مبارکه عزیزم بسلامتی قدمش پرخیر و برکت🌹♥️

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد. اگر مادری، حتما حال این روزهای من را میفهمی ... فقط یه دعا کن خدا آرزوی این روزهای دلم رو برآورده کنه پسرم با آرامش از آغوشم شیر بخوره . ممنون از دعای قشنگت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی فک کنم رف می می بده به نی نی 🥹

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ،نزار گلوله کنه جدامون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برررقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

نه من حین زایمان خیلی خوابم میومد ولی بعدش خیلیی انرژی داشتم از ذوق همش چشم به دخترم بود خوابم نمیگر ...

دقیقا مثل من 😅وسط اون همه درد من میخوابیدم خیلی کوتاه خوابم میدیدم😂🥲

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد. اگر مادری، حتما حال این روزهای من را میفهمی ... فقط یه دعا کن خدا آرزوی این روزهای دلم رو برآورده کنه پسرم با آرامش از آغوشم شیر بخوره . ممنون از دعای قشنگت

سزارین که اصلن قبلش درد نداری ولی بعدش اذیت میشی برعکس زایمان طبیعی که قبلش میخای بمیری و بعدش انگار اون آدم تو نبودی اصلن من اینطور بودم تا دوشب بعدشم خوابم نبرد چون سطح آدرنالین زیاد میشه بعد زایمان من اینقد شوق داشتم و حس رهایی که خوابم نمیبرد

خداکنه ممنونمپمپ درد بگیرم به نظرتون؟

ببین بستگی به بیمارستان داره ک خودشون میزارن برات یا خودت باید درخواست پمپ درد رو بدی.... من موقع عمل گفتم برام پمپ درد میزارن ؟ دکتر گفت آره نگران نباش خودشون میزارن. حتما پیگیر باش ک برات بزارن . قبل عمل حتما بپرس درخواست بده

دقیقا مثل من 😅وسط اون همه درد من میخوابیدم خیلی کوتاه خوابم میدیدم😂🥲

اره منم کلن حین زایمانم خواب بودم هی منو بیدار میکردن پاشو زور بزن ، شایدم بیهوش میشدم ندومبه

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ،نزار گلوله کنه جدامون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برررقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

اره منم کلن حین زایمانم خواب بودم هی منو بیدار میکردن پاشو زور بزن ، شایدم بیهوش میشدم ندومبه

آره دقیقا چقدرم اون خواب کوتاه حال میداد 😅

آره دقیقا چقدرم اون خواب کوتاه حال میداد 😅

اره دقیقا

خخخخ لابد بهشون میگفتی ول هکن مره قد دنیه. بل باخسم . دوه ای فردا زور زمبه

عزیزممم چه قشنگ حرف میزنین شمالی نیستم ولی حرف زدنشونو دوس دارم مخصوصا ندومبه😁ولی فهمیدم چی گفتین🫶😁