2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قابل تحمله؟عین درد پریوده؟

نههه ۱۰۰ برابر پریوده

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ،نزار گلوله کنه جدامون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برررقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

شما الان باید تخت خوابیده باشیبعد زایمان ادم بسیار خوابش میاد تا چندین ساعت

نه من حین زایمان خیلی خوابم میومد ولی بعدش خیلیی انرژی داشتم از ذوق همش چشم به دخترم بود خوابم نمیگرف

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ،نزار گلوله کنه جدامون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برررقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

وای تو رو خدا من ۱۲ روز دیگه زایمان میکنم😭

من طبیعی رو گفتم عزیزم ، سزارین تجربه ندارم ، ایشالا که برا شما راحت باشه ، بلخره یه ادم داره از توت در میاد یکم دردو پیش بینی کن دیگه....

بعد زایمان که دردی نیست .حس آرامش و سبکی هست . فقط سوزش بخیه ها البته دو روز بعدش درد رحم هست که به ...

نمیدونم برا من بعد زایمانم خیلییی بد بود ، خود درد زایمان برام کمتر بود تا دردسرای بعدش