2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تو رو به امام رضا دعا کن پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم)

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هیچ وقت تا اخر عمرش هیچ زنی به غیر مادرم نگیره، و انشالله خدا به مادرم عمر خیلی طولانی و بی نیازی از مردم و عزت و احترام بده😔🥹

شما رو به شهدا دعا کن انشالله ارتودنسی قبل از جراحی فکم با کیفیت خیلی عالی انجام شه و انشالله همه ی جلساتشو شرکت کنم و امسال هر جور هست جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم بیمارستان دولتی و خیلی خوشگل شم و مشکل تنفسیم و جویدن و بلع هم کامل حل شه و دماغمم خیلی کوچیک و سریالا شه و پهن نشه و خرج ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ایم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شه و همه ی هزینه ها رو پدرم بده (بهش چند سال پیش پول قرض دادم تا الان پس نداده و بهم ضرر زده اگه طلا میخریدم الان هم پول هم طلا داشتم)🥹😭 و انشالله اصلا ریشه ی دندونام کوتاه نشن ، دندونام و لثه هامو عفونت نکنن و پوسیده و خراب و زرد نشن و دندونام نیفتن😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم و محتاج به هیشکی نشیم انشالله 🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم الان بره مسافر کشی و امروز شغل ثابت مثل نگهبانی گیرش بیاد و حتما بره سرکار و تایم کاریش 24 ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله برادر کوچیکم مدارس عادی بین بچه های سالم همیشه درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش 😭

تو رو به امام رضا دعا کن پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم ان ...

چرا خودت همین الان وضو نمیگیری پانمیشی نماز صبح بخونی دعای خودت بهتر میگیره