2777
2789
عنوان

عمل بینی زیر 18

55 بازدید | 13 پست

باز بحث همیشگییی

من یه ماه تا 17 سالگیم مونده بعد میخوام عمل کنم و خانوادمم اگه اصرار کنم مشکلی ندارن ولی بینیم گوشتیه خیلی دلم میخاد عمل کنم ولی میترسم چون سنم کمه بد در بیاد کسی تجربه داشته زیر 18؟ خودش یا اطرافیانش

نظر شما چیه؟؟

چجوری راضی میکنین پول بدن

من پرسیدم نزدیک ۱۰۰ میلیون بود

زندگی بهم یاد داد از مسیر لذت ببرم نه موقع رسیدن به هدف خوشحال باشم نه بعد شکست خودن ناراحت چون همشون میگذرن عین همه ی روز هایی که گذشتن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۷ سالگی عمل کردم پزشک عکس میگیره از مچ دستت و اگه صفحات رشدت بسته باشه میتونی عمل کنی

خب راضی هستی؟

بینیت گوشتی بود یا استخوانی؟

چند وقته عمل کردی؟ برنگشت؟ دکترت کی بود

ببخشید البته زیاد سوال پرسیدمم

خب راضی هستی؟بینیت گوشتی بود یا استخوانی؟چند وقته عمل کردی؟ برنگشت؟ دکترت کی بودببخشید البته زیاد سو ...

بله راضیم استخوونی بود دو ساله عمل کردم تهرانم دکتر خاتمی

🧠 دانشجوی روانشناسی | 💄 سالن دار زیبایی

ببین مطمئن نیستم ولی شاید برگرده به حالت قبل برو یه تحقیق بکن

دکترا یه عده میگن میتونی از ۱۶ عمل کنی یه عده سفت و سخت میگن از ۱۸ چون صفحات بسته میشه

خیلی تحقیق کردم خیلی ولی باز دو دلم میترسم عمل کنم بعد خراب شه یا برگرده واسع دانشگاه و اینا دیگه ترمیمی مطمئنم نمیبرنم تاژه هزینشم چندبرابره

عزیزم پزشکت خوب باشه و صفحات رشدت بسته باشه برنمیگرده

خب برم عکس بگیرم؟ چند در میاد حدودا؟

من خودم کاشانم میخام برم تهرانم دکتر اکبر اعتمادی هم تو نظرمه ولی بنظرت اینجا برم عکس بگیرم ببینم بستس یا نه؟

خب برم عکس بگیرم؟ چند در میاد حدودا؟من خودم کاشانم میخام برم تهرانم دکتر اکبر اعتمادی هم تو نظرمه ول ...

نمیدونم قیمتشو ولی پزشک باید برات بنویسه بعد میری رادیولوژی

🧠 دانشجوی روانشناسی | 💄 سالن دار زیبایی