2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۲۲ سالمه تقریبا از ۱۷ سالگی شروع شد و عادت کردم و هنوزم درگیرم و ناراحتم فرصت نشده پیگیری کنم همش ...

یعنی تو طول شبانه روز چند ساعت میخوابی خیلی ممنون اومدی توتاپیکم عزیزم

بله

اینارو چت جی پی تی گفت

چند راهکار که معمولاً مؤثرند:
اتاق را تاریک، خنک و ساکت نگه دار.
یک دوش آب گرم یا نوشیدن یک لیوان شیر گرم (اگر با بدنت سازگار است) میتواند کمک کند.
تمرین تنفس انجام بده: ۴ ثانیه دم، ۶ تا ۸ ثانیه بازدم؛ این کار را ۵ تا ۱۰ دقیقه تکرار کن.
اگر بعد از حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه خوابت نبرد، از تخت بیرون بیا، یک کتاب کاغذی یا کار آرامشبخش انجام بده و وقتی احساس خوابآلودگی کردی دوباره به تخت برگرد

اگر بدنت خسته است ولی مغزت خاموش نمیشود، این راهکارها هم میتوانند کمک کنند:
ذهنت را خالی کن: هر چیزی که در فکرت میچرخد روی یک کاغذ بنویس. این کار باعث میشود مغز کمتر احساس کند باید همه چیز را به خاطر بسپارد.
ریلکس کردن عضلات: از انگشتان پا شروع کن، هر گروه عضلانی را ۵ ثانیه منقبض و بعد ۱۰ ثانیه شل کن و تا صورت ادامه بده.
تصویرسازی ذهنی: یک صحنه آرام مثل ساحل، جنگل یا بارش آرام باران را با جزئیات در ذهنت تصور کن.
به ساعت نگاه نکن. دیدن اینکه ساعت دیر شده، استرس را بیشتر میکند و خواب را سختتر.
نور را کم نگه دار. اگر از تخت بلند شدی، چراغ پرنور روشن نکن و از صفحهنمایش گوشی استفاده نکن.
اگر گرسنهای، یک میانوعده سبک مثل موز، ماست یا چند عدد مغز (مثل بادام) بخور؛ غذای سنگین یا شیرین بخور

خیلی سخته نزدیک یه ساله اینجوری شدم

منم دقیقا یه ساله وقتی یه اتفاقی یرام میفته خوابم نمیبره حالا فرقی نداره ناراحتی غم خوشحالی استرس یا هیجان باشه

عزوسی

عزا

مهمونی

امتحان

قبل عر اتفاقی بیخوابی من شروع میشه و دقیقا ذهنم خسته میشه اما مغرم بیداره برای خواب یاری نمیکنه

منم دقیقا یه ساله وقتی یه اتفاقی یرام میفته خوابم نمیبره حالا فرقی نداره ناراحتی غم خوشحالی استرس یا ...

خیلی ممنون که راهنمایی کردی برام دعا کن مشکل بیخوابیم حل شه