2777
2789
عنوان

اکسم بهم گفت

104 بازدید | 15 پست

جمعه سر ی دعوا باهم بهم زدیم شنبه رفت با یکی دیگه الانم بهش پیام دادم پولی که بهش قرض داده بودمو پس بگیرم( که هنوز 3 ماهه امروز فردا میکنه) اومده بهم میگه میخای برات وقت عمل بگیرم یکم ب قیافت برسی. خیلی زشتی و فلان. عکس دوست دخترشو فرستاد گفت از تو خیلی سرتره. گفت وقتی با تو میرفتم بیرون هرکی تورو کنار من میدید میخندید

قلبم خیلی شکست حقیقتش :))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو تو پولو بده نمیخواد گنده تر از دهنت حرف بزنی

باور نکنی اون از سوختنش این حرفو بهت زده

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻

اسی واقعا حرفاشو باور کردی خیلی سوخته که اینطور گفته دختر می ر...بهش بابا میگفتی زر نزن پول و بده

🤣🤣🤣

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻

اسی واقعا حرفاشو باور کردی خیلی سوخته که اینطور گفته دختر می ر...بهش بابا میگفتی زر نزن پول و بده

همینطور حرف زدم باهاش و خیلی جدی گفتم پولمو بده لازم دارم ولی خب حرفاش واقعا روم تاثیر گذاشته و حس میکنم واقعا کمم

ی جورایی با این حرفاش از همه مردا متنفر شدم قلبم خیلی درد گرفت

همینطور حرف زدم باهاش و خیلی جدی گفتم پولمو بده لازم دارم ولی خب حرفاش واقعا روم تاثیر گذاشته و حس م ...

اسی به این خیلی رو دادی بر عکس اون چیزی که میگن مردا خوشگل دوس دارن من میگم نه من دوتا خواهر دارم از خودم خوشگلتر اما شوهرم میگه تو از اونا خوشگلتری تو چش اون زیبام الان اگه واقعا یکی بخوادت مهرت به دلش بشینه تو رو زیبا میبینه در حالی که اونایی که خیانت میکنن اکثرا زنشون از اون فرده سرتره گفتم که زیاد درگیر نباشی اون یه مریض بوده همین

اسی به این خیلی رو دادی بر عکس اون چیزی که میگن مردا خوشگل دوس دارن من میگم نه من دوتا خواهر دارم از ...

آره همینطوره 🥲 فقط امیدوارم پولمو پس بده از اولم نباید بهش پول قرض میدادم چون حس میکردم مدام دنبال پولمه، کلا ی ذره غرور نداشت...

آره همینطوره 🥲 فقط امیدوارم پولمو پس بده از اولم نباید بهش پول قرض میدادم چون حس میکردم مدام دنبال ...

آخه دختر خوب تو چرا باید به یه پسر پول بدی همین زیاد حسابش کردی فک کرده چه عنیه فک نکنم پولم بده