2777
2789
عنوان

مرد مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 92 پست

بنظرم مذهبی نیس و حتی احتمال داره اون غیر مذهبی و شبیه شما بشه

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید با تو اوکی باشه ولی به عنوان عروس اون خانواده خیلی چالش داری

بازم فکراتو بکن

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

مرد مذهبی وقتی وارد دوستی میشه طرفشو مث کالا میبینهاعتقادشون اینه که کسی دوستی میکنه دم دستیه خانواد ...

دقیقا همینه دقیقا

مرد مذهبی اگر به دختری رو برای را بخواد قطعا مثل کالاست براش آخر میره زن چادری میگیره

چه موردی ؟

توی مورد معیار انتخاب همسر

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

از مذهبیا فرار کن. اکثرشون فقط جانماز آب میکشن وگرنه یه پدرسوخته هایی هستن که لنگه ندارن. دیدم که میگم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

وای 😂😂😂😂الانم همینه من و دوستام تو باغ میرقصیم اون نماز میخونه😂

نهایت برای تو فیلم خنده داره.

نه برای صحنه واقعیِ زندگی.

ازدواج یک فرد متدین با کسی که به ارزش ها و عقایدش پایبند نیست اولا باور حقیقی خودش به دین رو زیر سوال می بره و ثانیا در طول زندگی و خصوصا در تربیت فرزند باعث آسیب های جدی به خانواده و فرزندان می شه.