اسمم؟ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 288 عنوان قول به خدا 72 بازدید | 5 پست من به خدا گفتم از این به بعد هر شب دعا توسل گوش میدم الان اگه گوش ندم خدا از دستم ناراحت میشه امروز | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_drbita_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 4744 نمیدونم فکر نکنم ناراحت شهخدا مهربون تر و بخشنده تر از این حرفاستو بزنی زیر قولت به کسی که اسیب نزدیولی خب بهتره یا قول ندی یا وقتی قول میدی بمونی پاشحالا الان چرا گوش نمیدی ؟الان بذار پخش شه 🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷 در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛ اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...
_drbita_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 4744 من خودم چون میدونم گاهی ممکنه از دستم در بره نتونم یه کاریو انجام بدممیگم خدایا یه توانی به من بده من بتونم یه کاری رو پیش ببرممثلا شب ها زیارت عاشورا بخونم 🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷 در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛ اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...
اسمم؟ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 288 اره گوش میدم خدا منو ببخشه اینقدر کار انجام میدم یه دعا. نمیتونم گوش بدم
_drbita_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 4744 اره گوش میدم خدا منو ببخشه اینقدر کار انجام میدم یه دعا. نمیتونم گوش بدم میبخشه عزیزمبذار پخش بشه در کنار گوش دادن به کار هات برساینطوری هم کاراتو انجام دادی هم به دعا گوش دادی 🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷 در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛ اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...