2777
2789
عنوان

پنکیک مخملی

31 بازدید | 9 پست

هر پنکیک میزنم رو پوستم تیکه تیکه یا بقول معروف پیل میشه.قبلش فیشال انجام میدم آبرسان . ضدآفتاب میزنم بازم همونجوره بعد به مدت میگذره پیشونی چونه ام چرک وتیره میشه

من کرم رو صورتم میماسه توی اینستا دیدم

اول با ژل شستشو پاک میکنیم صورتو

بعد تونر بعد ابرسان بعد پرایمر بعد کرم بعد پودر فیکس و تمام و بقیه ی ارایش فقط نکته ی مهم حتما حتما حتما باید بزاری اون مراحل تونر ب بعد روی صورت خشک بشه و جذب پوست بشه درغیر این صورت میماسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم پنکیک اصلا نباید بدون زیر سازی هایی مثل پرایمر و کرم پودر استفاده بشه باید زیرش کرم پودر داشته باشه بعدشم پنکیک رو فقط جاهایی که میخوای برقش رو بگیری و مات کنی باید بزنی نباید همه صورتت رو پنکیک بمالی چون خشکه خودش اگه دوست شما هم خشک باشه دیگه بدتر .

عزیزم پنکیک اصلا نباید بدون زیر سازی هایی مثل پرایمر و کرم پودر استفاده بشه باید زیرش کرم پودر داشته ...

آخه کرمپودر سنگینه احساس بدی دارم برای همین پنکیک که سبکه دوست دارم

آخه کرمپودر سنگینه احساس بدی دارم برای همین پنکیک که سبکه دوست دارم

نه ببین کرم پودر های سبک هم هستن یا بازم اگه خیلی حساسی میتونی از تینت صورت استفاده کنی مثل همون کرم پودر ولی سبک تر با کاور کمتر که مناسب روزانه هست من کرم پودر لورال استفاده کردم سبکه کاورشم خوبه با دو تا سه تومن میتونی پیدا کنی از بین تینت های صورت هم لورال ، میبلین و شیگلم خوب هستن .