2777
2789
عنوان

رفتم رانندگی شهر بهم ریختم

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 78 پست

خب معلومه با مربی راحت میری زیر پاش پدال داره توی نیم کلاچ و این چیزا خیلی کمکت می کنه یا اصلا خودش میگیره تو نقشی نداری تا با کسی با ماشین خودتون نری نمی تونی یاد بگیری

آه از پاییز سرد ای کاش من از تو باغی در بهاران داشتم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂منم وقتی ماشین طرفم میاد هل بشم با دستم علامت میدم ک نیا 😂😂😂

شاهکاریا

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من که دارم  با مربی میرم هنوز   تو این چند جلسه اصلا خاموش نکردم   فقط دیروز برای بار ...

دقت کن پاشو رو کلاچ نزاره

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
من که دارم  با مربی میرم هنوز   تو این چند جلسه اصلا خاموش نکردم   فقط دیروز برای بار ...

مربی منم خیلی خوب بود اصلا خاموش نمیکردم نمیدونم چرا با ماشین خودم اینجوری کردم چون که ماشینم صفرم هست میترسم

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
منم مشکلم کلاج هست  نمیتونم هماهنگ کنم با گاز

یکم تو کوچه با ماشین خودت کار کن

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
خب معلومه با مربی راحت میری زیر پاش پدال داره توی نیم کلاچ و این چیزا خیلی کمکت می کنه یا اصلا خودش ...

اره  منم که  همسرم ماشین نمیده  بریم جای خلوت تمرین کنیم  کلا  فقط همون کلاس های مربی رو میرم  فکر کنم هفت  هشت بار رد بشم با افسر

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
ارههه وای اولا ک گریمم میگرف 😂

😂😂😂😂من هنوز اقدام نکردم واسه گواهینامه هیچی هم بلد نیستم ولی هیلی دوس دارم یاد بگیرم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
یعنی چی؟  خب جایی که بخوایم بریم تو باقالی ها  مربی کلاج و ترمز میگیره خب

نگا کن زیر پاشو  اول که حرکت میکنی پاشو میزاره یانه ...