2777
2789
عنوان

رفتم رانندگی شهر بهم ریختم

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 78 پست

جوری راه بیوفتی که با مردها کورس بزاری ..عین من ..یه دستی رانندگی میکنی ..شوت گاز میری ..وای من اینقدر سوتی دادم خدا میدونه ..اوایلش مهم نیس ..باتکرار درست میشه

کاش تو سهم من بودی❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه خوبه یادمه یبار موقعی که سبز شد حرکت کردم دقیقا وسط چهارراه خاموش کردم 🤕

خدایاااا

استارت میزدم انگاری  ماشین هندل میخورد!!

نیم متر می رفت جلو یه متر عقب😅😅

فحشم که دیگه نگم جور همه ی خانوما رو یه تنه کشیدم

حرفی  نبود که بهم نزنن بیشعورا😬

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊
جوری راه بیوفتی که با مردها کورس بزاری ..عین من ..یه دستی رانندگی میکنی ..شوت گاز میری ..وای من اینق ...

ای جوووون

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

این که خوبه من استرسی ام بار اول شهری پام رو کلاج میلرزید برای همین تو پارک دوبل خاموش کردم بعد به مربی میگفتم کلاجش خراب بود میلرزید😂😂😂😂

تازه من خودم از دو سال قبلش رانندگی میکردم خیر سرم و اینجوری استرسی شدم دفعه دوم فهمیدم کلاج نمیلرزه پای من میلرزه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

ایرادت میدونی چیه؟؟؟ مربی پاشو رو کلاچ میزاشته ...کلاچ رو دیر بالا بیار اول یکم گاز بده بعد کلاچ ول کن

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

توی یک کوچه خلوت اینو تمرین کن دستت میاد

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

با گاز و کلاچ بازی کن یادمیگیری

اینکه خوبه من موقعی که سبز شد حرکت کردم دقیقا وسط چهارراه خاموش کردم 🤕 خدایاااا استارت میزدم ا ...

من تازه مامانم کنار دستم بود اونم هولم میکرد میگفت ابرومون رفت😒

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

من که دارم  با مربی میرم هنوز   تو این چند جلسه اصلا خاموش نکردم   فقط دیروز برای بار اول خاموش کردم  اونم جلسات اخر مربیم خیلی خوش احلاقه ولی چنان عصبانی شد  میخواستم  گریه کنم سرم  رو گذاشتم رو فرمون  بعدش هم  از شیشه بردم بیرون چندتا نفس عمیق کشیدم که اشکم در نیاد  فقط

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید