2777
2789
عنوان

سریال from 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 43 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یه نفر یه سریال فوق جذاب معرفی کنه

دکستر

دکستر

دکستر

توی تاپیکهام فقط قراره از مادرشوهرم بخونید. و فقط قراره بحث های چیپ کنم پس اگر به دنبال موضوعاتی پیرامون شکافتن هسته ی اتم هستید، یا شاید حرکت جوهری ملاصدرا، به تاپیکهای بقیه مراجعه کنید. 🦧 در حال سپری کردن بحران سی سالگی 🦎

چون واقعا تعریف داره منتها باید از مسیرش لذت ببری خودت تئوری بگی و درباره اش فکر کنی

آفرین دقیقا

ولی انتظار دارم بخشی از درآمدشون رو بدن به بیننده 😂

توی تاپیکهام فقط قراره از مادرشوهرم بخونید. و فقط قراره بحث های چیپ کنم پس اگر به دنبال موضوعاتی پیرامون شکافتن هسته ی اتم هستید، یا شاید حرکت جوهری ملاصدرا، به تاپیکهای بقیه مراجعه کنید. 🦧 در حال سپری کردن بحران سی سالگی 🦎

کلی سریال ریختم اونا تو صفن فعلا 😂داشتم موش رو میدیدم که قاتل اسپویل شد برام فعلا دراپش کردم تا بعد ...

ندیدم اینی ک میگی ولی فرام خیلی قشنگه

یکم کشش دادن ولی جالبه

تو نوبت بذارش جلوتر

البته بنظرم نبینی بهتره تا سال بعد ک فصل اخرش بیاد دیگه کامل همه رو با هم ببینی

بعضی آدما میان تو زندگیتون تا شما رو تنها تر کنن

ندیدم اینی ک میگی ولی فرام خیلی قشنگه یکم کشش دادن ولی جالبه تو نوبت بذارش جلوتر البته بنظرم نبینی ب ...

موش خیلی قشنگهههه جنایی معماییه و کره ای هم هست ولی واقعا تو یه لول دیگه ست

خدا نگذره از اونی که اسپویل کرد قاتلو😂💔

I believe🌄 اگر میخواید درخواست دوستی بدین لطفا توی تاپیک ها قبلش اعلام کنید و دلیلش رو بهم بگید ❤️

ندیدم اینی ک میگی ولی فرام خیلی قشنگه یکم کشش دادن ولی جالبه تو نوبت بذارش جلوتر البته بنظرم نبینی ب ...

حتما میبینمش مرسی ازت ❤️🥰

I believe🌄 اگر میخواید درخواست دوستی بدین لطفا توی تاپیک ها قبلش اعلام کنید و دلیلش رو بهم بگید ❤️

موش خیلی قشنگهههه جنایی معماییه و کره ای هم هست ولی واقعا تو یه لول دیگه ستخدا نگذره از اونی که اسپو ...

تو اینستا برات اسپویل شد ؟!

با فیلم کره ای نمیتونم خوب ارتباط بگیرم البته ب جز اسکویید گیم

چن قسمته ؟!

بعضی آدما میان تو زندگیتون تا شما رو تنها تر کنن

ولی یه سوال دارم از قسمت اول فرام ، اونجا که خانواده تابیتا تصادف کردن و کنی اینا با وانت رفتن کمکشون موقع برگشت ماشینشون به صفحه میخها برخورد کرد پنچر شد ، پس چرا موقع رفتن پنچر نشد