2777
2789
عنوان

درد دل خانم همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 58 پست

زودتر عروسی کنن دختره بره ور دل شوهرش هی نگه بیاد و اونم پیش مادرش باشه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی رو با این شرایط میشناسم که گفته بود تا عمر دارم تو خونه کنار مامانم باید زندگی کنم دختره قبول کرد ولی بعد ازدواج دختره و مامانش پسره رو کلا جمعش کردن برا خودشون 3 ماه بعد عروسی پسره خونشو فروخت بدون اینکه به مامانش چیزی بگه رفتن یه شهر دیگه الانم هر روز با مادر زنش مسافرتن ولی مامان خودشو هیچ جا نمیبره

من یکی رو با این شرایط میشناسم که گفته بود تا عمر دارم تو خونه کنار مامانم باید زندگی کنم دختره قبول ...

حالا اگه من بودم😥😣

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
احسنت ب خانواده داماد ک صادقانه شرایطو از اول توضیح دادن👌🏻👌🏻👌🏻

بنظرمنم کارشون واقعا عالی بوده ولی خب بندگان خدا همونی که نباید سرشون اومده.عروسی که ناسازگاری میکنه ومیخواد مستقل بشه ویجورایی به دروغ شرایط روقبول کرده

پسره از اول گفته دوطبقه خونه ميگيرم اما نگفته كه شبا هم بره خونه ي مامانش بخابه چه شوهر بي مسئوليت ...

🙄

عقدت هنوز خب

بعدم دوشب میرن پیش هم

دختره میخواد مادره شب تو خونه تنها بمونه

خب این واقعا درستم نیس

ربطی ب میل جنسی نداره ک

پسره از اول گفته دوطبقه خونه ميگيرم اما نگفته كه شبا هم بره خونه ي مامانش بخابه چه شوهر بي مسئوليت ...

نه عزیزم گفته بود یه شبم تنها نمیذارم مادرم رو!

الانم دوشب درهفته دختره رو میبره پیش خودش

میل جنسیش همون دوشب اوکی میشه!!

دختره خودش قبول کرده الانم داره لوس بازی در میاره خیلی ناراحته زودتر عروسی کنه شبا ور دل شوهرش بخوابه 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
تازه سر رفتنشون مادره قهر کرد عروسه گفت باید مادرت بیاد ازم معذرت خواهی کنه تا پا تو خونتون بزارم

واقعا خدا نبخشه همچین عروسایی رو

خودشون با چ خون دلی بچه بزرگ میکنن؟

بعد دوست دارن فردا بچشون اینطوری کنه؟

مگه خودشون مادرشوهرنمیشن؟