2777
2789
عنوان

درد دل خانم همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 58 پست
چرا ميگين منو لايك نكنين گلم؟

آخه یه پست میزارم مثلا ۵۰ نفر لایک میکنن سه نفر ریپلای میکنن اعلان های من میشه ۵۳ تا

دیگه حوصله ام نمیگیره یه ساعت برم دنبال ریپلای ها بگردم ببینم چی جواب دادن بهم😁😁

ولی وقتی لایک نکنن خیلی راحت میشه مدیریت کرد

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا داری بی انصافانه قضاوت میکنیا

در مقصر بودن دختر خانومه هيچ شكي نيست قشنگ معلومه به خيالش يه كيس خوب تور كرده و 

بعدن ميتونه از مادرشوهره دورش كنه

اما به نظرم اون مادر تمام تلاششو براي 

پيشترفت پسرش كرده

ميتونه با سياست بگه يه شب درميون با زنت پاشو بيا خونم شب نشيني 

يا اصن بيايد اين اتاق بخوابيد! نه اينكه 

بگه پسرم  خونتو ول كن بيا شبو اينجا بخاب!

پسفردا پسرش زن طلاق بده و مهريه ي هنگفت بده خوبه؟ يا با راه حل درست مادرانه هم زندگي خودشو بسازه هم پسرش رو؟

نمیدونم والا معمولا مادرا پشت دخترشونو خالی نمیکنن اونم پیش یه غریبه هر چقدرم صمیمی  از این ا ...

درسته حرکت خوبی نیست

ولی صدای دخترش خیلی میاد تو خونه ی ما داد وبیدادش خیلی هم بد حرف میزنه با مادرش

شاید یجورایی میخواست توضیح بده دلیل این سروصداها رو هرچندمن هیچوقت هیچی نگفتم.ارتباطمون درحد دادن یه کاسه اش و حلوای نذری هست فقط

در مقصر بودن دختر خانومه هيچ شكي نيست قشنگ معلومه به خيالش يه كيس خوب تور كرده و  بعدن ميتونه ...

بابا عقدن

گفته ک بعدا خونه دوطبقه میریم ک باهم باشن

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
فرق زيادي نميكنه ديگه بدتر!! الان كه عقدن اينجوري شده اوضاع  اگه عروسي كنن چي!!!

ولش کن😑😏

اونا ی طوری حلش میکنن

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷