2777
2789
عنوان

پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 49 پست
منم چه اعتمادی همه دروغگو ان

اولین کسی که توی زندگی من بود و همچنان هم هست و امیدوارم تا آخر هم بمونه قربونش بشم 🥹🤣

اولش زیاد زر میزد بعد یک سال گفت اونموقع زر میزدم الان واقعاً برام مهمی و جدی بهم ثابت کرد که راست میگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیرو حرفای دوستان که میگن دروغ میگه

من یکی از دوستام تو پارتی با یکی اشنا شد همون شب و فرداش همین حرفارو زد عاشقتم وابستت شدم اصلا تو ادم خاصی هستی ( قبلا چند تا دوستدختر داشت) زد و من گفتم دروغ میگه

اما اشتباه کردم الان سه ساله وفادارانه باهمن خیلی عاشق همن،، دیگه نمیدونم...

گربه درونمو دوست دارم.😺

پسرا کلا میخوان بازیت بدن هر کی در حده خودش بهت بدی میکنه

میدونی یکی از اشناهامون قبلا باهام خیلی شوخی و خنده میکرد یبار شوخی میکنه یبار با یه من عسل نمیشه خوردش منم از رفتاراش تعجب کردم آخه خیلی واقعا بعضی وقتا هوامو داره اصلا یه داستانی داره نمیدونم عاشقمه کصخله دیوونس چشه ؟؟

اولین کسی که توی زندگی من بود و همچنان هم هست و امیدوارم تا آخر هم بمونه قربونش بشم 🥹🤣اولش زیاد زر ...

یه سااااااال

زیبا من بدم میاد یکی احساسه زرنگی کنه

الان بم داره دروغ میگه اخه

چه ادامه دادنی

با اینکه ادمه موجه و خوبیه

کلا محترمه

ولی اخه سره ۵ روز چه خوش اومدنی؟

پیرو حرفای دوستان که میگن دروغ میگهمن یکی از دوستام تو پارتی با یکی اشنا شد همون شب و فرداش همین حرف ...

ببین همین.

وایبه ادمه بد و هولو نمیده

حرفاش ازار دهنده نیست

میگه واقعا ازت خوشم اومده

نمیدونم.

یکمم مثلا بهش فهموندم حرفات دروغه

گفت من اومدم ثابت کنم حرفامو

یه سااااااالزیبا من بدم میاد یکی احساسه زرنگی کنهالان بم داره دروغ میگه اخهچه ادامه دادنیبا اینکه اد ...

شاید از سر حس زیاده نمیدونه چجوری ابراز کنه گفته وابستت شدم ولی واقعا که در پنج روز ادم وابسته نمیشه

باهاش یه چند وقت دیت برو اگه کیس مناسبیه دستت میاد ولی قضاوت نکن شاید صرفا ابراز احساساتشه شما فقط میتونی زرنگ باشی جدی نگیری ولی زمان فقط مشخص میکنه

گربه درونمو دوست دارم.😺

ببین همین.وایبه ادمه بد و هولو نمیدهحرفاش ازار دهنده نیستمیگه واقعا ازت خوشم اومده نمیدونم. یکمم مثل ...

خب حالا یه چند روز چت کن تونستی دیت برو نمیشه اینجوری قضاوت کرد، هم ممکنه از لاشیگری گفتع باشه هم نه از سادگیش و خوشگلی شما هُل شده :)

بعدم پسرا هر چقد فک میکنی هول هستن ازاون هولترن😂 رونمیکنن

گربه درونمو دوست دارم.😺

خب حالا یه چند روز چت کن تونستی دیت برو نمیشه اینجوری قضاوت کرد، هم ممکنه از لاشیگری گفتع باشه هم نه ...

از ایناست که خیلی سرش تو درس بوده

میخواسته ام نمیتونسته لاشی باشهicon

ولی بازم چشم

از ایناست که خیلی سرش تو درس بودهمیخواسته ام نمیتونسته لاشی باشه ولی بازم چشم

پسر درسخونا معمولا کیسای خوبین، اون ابراز علاقشم بنظر از بی تجربگیو هل شدن میاد که زیادی احساسی شده انگار کم سنم هست

گربه درونمو دوست دارم.😺