2777
2789
عنوان

دقت کردید که

52 بازدید | 13 پست

همیشه وقتی با جون و دل تایپک میزنید که به کاربرا حداقل تا جایی که شده راجب چیزی که میدونید کمک کنید یکی هست که بیاد بزنه تو ذوقتون ؟همین آدما تو زندگی واقعیم هستن زیاد .

پروفسورای نینی سایت هستن دیگه چی میشه گفت دیگه

ارالیای نینی سایت ، فمینیست ، روانی ، Pharmacist🎀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا پیامای تو ذوق زن بیشتر از اون خوبا تاثیر میذارن. حتی اگ یکی بین پنجاه تا باشه

خب طرف میبینی داره راهنمایی میکنه یکی از کاربرارو بعد یکی میاد میزنه تو ذوقش چقدر بی اطلاعاتی چقدر کم تجربه ای بعد میاد فوش میده

این واقعا تو مخ بروعه

بدترش وقتیه که میری کلی تایپ میکنی تو تاپیک یکی دیگه که بهش کمک کنی تهش همون راه اشتباه میره یا اونجایی ک کلی وقت میزاری تو خصوصی پای دردودل طرف میشینی کلی راهکار بهش میدی تهش میفهمی خودش دوسداره عذاب بکشه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

ولی رودررو کمتر پیش میاد چون اینجا فقط چته و ناشناس نه چهره معلومه ن چیزی بیشتر تو مجازی خودشونو نشو ...

اره باهات موافقم ولی ماشالا زنعموی من رو در رو قشنگ همه چیو میکوبه تو صورتمون

بدترش وقتیه که میری کلی تایپ میکنی تو تاپیک یکی دیگه که بهش کمک کنی تهش همون راه اشتباه میره یا اونج ...

دقیقااا

یبار تا ساعت سه بیدار موندم تو خصوصی با یکی دردل کردم که اوکی همسرت بهت خیانت کرده توام بهش برنگرد فرداش بهم پیام داد بک زدیم:)

دقیقااایبار تا ساعت سه بیدار موندم تو خصوصی با یکی دردل کردم که اوکی همسرت بهت خیانت کرده توام بهش ب ...

بخدا یجوری انرژی منفی میدم بااین کارشون که آدم دوسداره بد باشه فقط

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو