saray65 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 3203 عنوان ف ا ل هوش 62 بازدید | 6 پست بچه ها این اپلیکیشنه که ف ال می گیره ف ال هوش درسته؟ اولیش رایگانه بعدش دیگه پولی می شه درسته ف الاش؟ امروز | 19:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elnazzzzzzam عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 5754 هفته ای یه بار امتیاز بگیری رایگانه برات دعام کنید بهش برسم 🙃🙃
saray65 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 3203 هفته ای یه بار امتیاز بگیری رایگانه برات خوبه؟ درست در میاد؟
hهیچکسانh عضویت: 1404/12/10 تعداد پست: 2624 واسه من چند مورد گرفتم درست در اومد دیگه نمیدونممن خودم هر دفعه رایگان گرفتم با گر.دونه و اینادفعه اول اغلب درست میاد ولی چند بار همون نیت تکراری رو بگیری گیج میشی بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃
saray65 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 3203 واسه من چند مورد گرفتم درست در اومد دیگه نمیدونممن خودم هر دفعه رایگان گرفتم با گر.دونه و اینادفعه ا ... ببین من یه بار رایگان گرفتم یه بار پولی قهوه خودم گرفتم جفتش گفت بازگشت داره طرفولی دوباره پولی ف ا ل نمک و ت ا روت گرفتم گفت نه طلاق دارید😐
hهیچکسانh عضویت: 1404/12/10 تعداد پست: 2624 ببین من یه بار رایگان گرفتم یه بار پولی قهوه خودم گرفتم جفتش گفت بازگشت داره طرفولی دوباره پولی ف ا ... خب وقتی چند بار بگیری صددرصد متناقض میشهولی یه قانون داره و توی توضیحاتش هم گفته بار اول نتیجه ی اصلیه.ولی اگه بخوای چند بار بزنی باید تعداد بارها فرد باشه مثلاً خود تو ۳ بار گرفتیاون نتیجه ای که بیشتر تکرار شده جوابه بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃
hهیچکسانh عضویت: 1404/12/10 تعداد پست: 2624 ببین من یه بار رایگان گرفتم یه بار پولی قهوه خودم گرفتم جفتش گفت بازگشت داره طرفولی دوباره پولی ف ا ... پول واسه چی دادییکی دو هفته گر.دونه و امتیازات رو بزنی رایگان میگیری بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃