2777
2789
عنوان

خواهر عروس

1789 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها مادو تا خواهریم خودم که الان چندساله تهرانم ازدواج کردم حالا خواهرم تو مراسمای خواستگاریشه که من هیچ کدومو نبودم به خاطره ماه رمصمون حالا انشاالله عید فطر عقدشونه حالا به نطرتون من چی باید بپوشم که خیلی خوب به چشم بیام با توجه به اینکه یکی هستم واصلا هم تا حالا منو تو مراسما ندیدن و خوب بلاخره خیلی به چشم میام به عنوان خواهر عروس عقدم محضریه و بعدش یه مهمونیه کوچیک که به خانواده داماد شام میدیم رسممون اینه ممنون میشم راهنمایی کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هداروشکر که خاهر ندارم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

نه نمیخام مثل خواهرم باشم فقط نمیدونم مثلا باید بلند بپوشم کوتاه بپوشم تو خونه یه چیز دیکه بپوشم براشام اصلا کلا انگار گیجم چون تاحالا مراسم به این نزدیکی نداشتم که برام مهم باشه

یه کتوشلوار خوشگل بپوش روشم چادربزار سرعقد کتت یه کم بلندباشه ک بعدعقدجشن دارین بتونی چادرتوبگیری البته اگر شوهرت راصی باشه و یه شخصیت سرسنگینومودبومهربونو باسیاست داشته باش زیاد نخندزیاد نرقص بیشترحواست ب مامانتو خواهرت کاراباشه 

چه جوری دلت اومد تو هیچ کاری نباشی من از ذوقم باشه این یکماهو لنگر انداخته بودم خونه مادرم

اخه کاره خاصی نبود چند جلسه خواستگاری بوده و ازمایش حالا برای مهربرون و محضر هستم خوب عزیزم ماه رمضونه خوش نی 

نه نمیخام مثل خواهرم باشم فقط نمیدونم مثلا باید بلند بپوشم کوتاه بپوشم تو خونه یه چیز دیکه بپوشم برا ...

تو محضر هم مانتو در مياري ديكه

چون يكساعت اتاق دست شما هست

و حتي بزن و برقص هم داره منتهي چون روز شلوغي هست سريع جمعش ميكنن

بنظرم ك ي ماكسي بلند ك روش تور و اينا كار شده بگير مثلا استيناش و بالاتنه تور و گيپور و حرير و اينا باشه 

ك دنبال مانتو نباشي 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم