2777
2789
عنوان

سوالی دارم

25 بازدید | 6 پست

پسرم میخام بدونم چراغ سبز دخترا چطوره راسته که میگن اگه خیلی گرمه یعنی بهت هیچ حسی نداره ولی سرد بی تفاوت یعنی خوشش اومده خودمم نمیدونم از جایی شنیدم😂😂

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چراغ سبز یعنی بهت واکنش نشون میده قرار نیست هرکس باهات سرد باشه عاشقت باشه که 😑

نه میدونم 😂🤦

یه سوال تو خیابون یا پارک دختری بهم نگاه کرد اگه خوشم اومد ازش برم پیشنهاد بدم برای اشنایی چون تابحال از این کارا نکردم دوستام میگن باید پرو باشی تا طرف خوشش بیاد منظورشون چیه از این حرف

چراغ سبز در چه مرحله ای؟؟مثلا صرفا آشناس؟دوست عادیه؟پارتنره؟

هیچ کدوم کلی پرسیدم 🥲😂

بعد تو خیابون به یه نفر که خوشم اومده حالا تنها بود جایی نشسته بود چطور پیشنهاد بدم که زشت نباشه دوستام میگن اگه تو پارک میخای اشنا شی باید پرو باشی یعنی چی این پرو بودن شما که دختری نمیشه راهنمایی کنی چون واقعا روم نمیشه برم جلو پیشنهاد بدم شده تابحال یه جا باشم داعم با دختری همو نگاه کنیم ولی من می موندم برم چی بگم

هیچ کدوم کلی پرسیدم 🥲😂بعد تو خیابون به یه نفر که خوشم اومده حالا تنها بود جایی نشسته بود چطور پیشن ...

توی این موردی که میگی(غریبه) خیلی خیلی محترمانه باید بری جلو و سر بحثو باز کنی

مثلا باهاش درباره ی هوا حرف بزن

بهش بگو رفتارش توجهتو جلب کرده یا خاص به نظر میومده بین رهگذرای عادی

اگه داره موزیکی چیزی گوش میده دربارهی خواننده یا مفهومش حرف بزن

ریلکس کن

ولی یهو نروووو سر اصل مطلب

من الان تو رابطه ام ولی فک کنم پارسال توو اولین تاپیکم بود که دربارهی یه پسر تو پارک حرفیده بودم که اونم سناریوی مشابهی داشت

ببین ینی درسته اول این چیزایی که بهت گفتم به دختره بگو رو گف ولی بعد سریع شروع کرد گف فلان جا کارگاه و مغازه دارم میخوام فلان جا رم بزنم و دانشگاه بهمان جا خوندم و درآمدم فلان قدره و ... این خب زیاد جالب نیس! بیشتر شبیه مصاحبه کاریه تا آشنایی و دوستی

سعی کن با شخصیتش ارتباط برقرار کنی و شبیه به مصاحبهی کاری پیش نبر گفت و گو رو

دوست شین باهم

اوکی که شدین بحثو ببر سمت اون چیزا