2777
2789
عنوان

کمکککک فوری

44 بازدید | 18 پست

سلام خانوما شنبه تولد همسرم هست و میخوام سوپرایزش کنم اما متاسفانه امسال اومدیم شهر دیگه خونه مادرشوهرمم و خونه خودم نیستم ، کافه و رستوران نمیشه بریم چون اینجا همچین کافه ای که مناسب اینکارا باشه نداره ، کادو چی بگیرم؟همه چی تاحالا گرفتم کلافه شدم بس که فکر کردم و کیک هم نمیخوره

چیکار کنم لطفا ایده بدین😂🙏🏻

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چه جالب😁ایده واسه سوپرایز دارین ؟

دیگه جونم بهت بگه تولد خودم و شوهرم ۶ روز با هم فاصله داره برای خودم یک انگشتر ۳ گرمی میخوام بخرم دیگه بیشتر از این به شوهرم نمیرسید به نظرم زیادم هزینه کردم براشicon

نه واسه تولدش ک چجوری غافلگیر بشه

اها اگه خودش خبر نداره تولدشو شب بگیرین و زنگ بزنین زود بیاد خونه برقا رو خاموش کن وقتی اومده یهو خورده کاغذ یا هرچیزی بریز سرش بعد بپر بغلش😂

گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد؟!